Skyline TV Spots
Continue reading Skyline TV Spots

Goodfellas tv serie wordt een prequel?

Goodfellas, de geniale misdaadfilm die in de top 5 thuishoort van iedere rechtgeaarde filmliefhebber, krijgt wellicht een vervolg op het kleine scherm. Gezien het feit dat zowat ieder personage het loodje legde aan het einde van de film, wordt de Goodfellas televisiereeks welismaar een prequel, en geen sequel, die zich zal afspelen in de ‘vroege’ gloriejaren van de New Yorkse mafia zo net na WOII, toen Henry Hill nog maar een jongetje was dat kleine klusjes deed voor de lokale gangsterbende. Normaal gezien zouden we huiveren bij de gedachte van het imago van zulk een klassieker te besmeuren met een tv serie. Maar gezien het niveau van de hedendaagse Amerikaanse fictie in het genre (The Sopranos, Boardwalk Empire), en het feit dat zowel de orginele scriptschrijver, Nicolas Pileggi, en meesterregisseur, Martin Scorsese hun medewerking verlenen, zou dit wel eens iets zéér bijzonders kunnen worden. Wanneer de reeks ingeblikt zal worden, en waar en hoe ze op TV (waarschijnlijk op HBO) zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar vast staat dat dit nog wel enige jaren zal duren. We kijken er naar uit!

Continue reading Goodfellas tv serie wordt een prequel?


James Cameron’s Sanctum trailer

De sequels op Avatar verschijnen pas in 2014 en 2015 in de zalen, maar ondertussen kan er toch al stevig gebruik gemaakt worden van de peperdure 3D camera technologie van James Cameron. Bijvoorbeeld in deze Sanctum, een Australische avonturenthriller (geproduceerd door Cameron zelve) die ons vooral doet denken aan een high-tech versie van The Descent. Sanctum verschijnt volgend voorjaar in de zalen. In digitale 3D, of wat dachten jullie?

Continue reading James Cameron’s Sanctum trailer

Batman 3 heeft een titel: The Dark Knight Rises

EINDELIJK komt er met mondjesmaat informatie vrij over de derde Batmanfilm van Christopher Nolan, de langverwachte opvolger van zowat de strafste blockbuster van de jaren ’00 zal The Dark Knight Rises gaan heten. Nolan liet ook al weten dat hij opnieuw met IMAX camera’s gaat werken, maar dat de film NIET in 3D zal opgenomen worden. Een moedige beslissing! Over het script (opnieuw geschreven door broer Jonathan Nolan en David S. Goyer) blijven de lippen echter stijf. Wel werd definitief bevestigd dat noch The Joker noch Harvey Dent zullen terugkeren. Ook The Riddler werd al uitgesloten als villain van dienst. Namen van slechteriken die nog de ronde doen zijn Catwoman en (de mij onbekende) Hugo Strange. Andere bekende personages zoals Bruce Wayne/Batman zelf (duh), Lucius Fox, Alfred en commissaris Gordon keren zeker terug in de gedaantes van Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine en Gary Oldman. Wat er ook van zij, wij kijken nu al uit naar The Dark Knight Rises, die in de zomer van 2012 in de zalen verwachten wordt.

Continue reading Batman 3 heeft een titel: The Dark Knight Rises

Lost: The 6th & Final Season review

Lost S6 *****

Creators: Damon Lindelof , J.J. Abrams & Jeffrey Lieber

Met Matthew Fox, Terry O’Quinn, Josh Holloway, Jorge Garcia, Evangeline Lilly, Michael Emerson, Nestor Carbonell, Mark Pellegrino, Titus Welliver,…

Speeltijd: 16 aflevering (40min per aflevering)

Ga kijken als je hield van Alias en Twin Peaks.

Continue reading Lost: The 6th & Final Season reviewUnknown trailer

Dankzij Taken en The A-Team heeft klasbak Liam Neeson zich de voorbije jaren ook het imago van een bonafide actieheld aangemeten. Ook in Unknown, over een man die ontwaakt uit een korte coma en ontdekt dat iemand zijn identiteit -en zijn vrouw- heeft overgenomen, gaat Neeson verder op hetzelfde elan. Andere bekende koppen in de cast zijn ondermeer January Jones (uit Mad Men), Diane Kruger en Frank Langella. Ons doet Unknown vooral denken aan een veelbelovende mix tussen Frantic en The Bourne Identity. In de zalen begin 2011.

Continue reading Unknown trailer

Marvel Heroes in TRON: Legacy style

Marvel heeft speciaal voor de lancering van TRON: Legacy hun superhelden in TRON-style vrijgegeven. Bekijk de toffe posters onderaan in slideshow (Captain America, Ghost Rider, Iron Man, Moon Knight, Ms. Marvel, Quicksilver, Spider-Woman, Spider-Man, Thor en Wolverine):

[smooth=id: 4; width:371; height:563; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:false; align:center; frames:false; open:true; text:Marvel Heroes – TRON]