Game of Thrones teaser trailer

De Amerikaanse kabelzender HBO leverde de voorbije jaren topseries bij de vleet af in tal van genres, denk maar aan het misdaadklassiekers (The Sopranos, The Wire), het melodrama (Six Feet Under), sexy horror (True Blood), historische saga’s (Rome), oorlogsthrillers (Band of Brother, The Pacific) en natuurlijk comedy-reeksen (Curb Your Enthusiasm, Entourage). Aan het fantasy genre waagden ze zich vooralsnog niet, maar daar komt verandering in met deze Game of Thrones. Bekendste gezicht in de cast is Sean Bean, die ooit nog een niet onbelangrijke rol had in dé klepper in het genre, Lord of the Rings. Zéér benieuwd wat dat geeft wanneer Game of Thrones in het voorjaar in prémière gaat op HBO?

Continue reading Game of Thrones teaser trailer


Nieuwe trailer voor The Green Hornet

Of de vuilgebekte komiek, Seth Rogen, zal weten te overtuigen als superheld blijft een raadsel. Maar toegegeven, The Green Hornet van Michel Gondry ziet bij elke nieuwe trailer beter uit. Naast Rogen bestaat de cast uit Jay Chou, Cameron Diaz, Christopher Waltz, Edward James Olmos, Tom Wilkinson en Edward Furlong (John Connor uit T2: Judgement Day). The Green Hornet verschijnt op 19 januari in de Belgische zalen (in 3D).

Continue reading Nieuwe trailer voor The Green Hornet


The Lincoln Lawyer teaser trailer

Bijna 15 jaar na zijn doorbraakrol in de John Grisham-verfilming, A Time To Kill, waagt Matthew McConaughey zich nog een keer aan een rechtbankthriller. In The Lincoln Lawyer vertolkt hij een advocaat die zijn zaken regelt vanuit zijn Ford Lincoln, wat hem niet belet om de verdediging op zich te nemen in zéér belangrijke rechtzaken. Naast McConaughey staan andere bekende namen op de affiche als Marisa Tomei, John Leguizamo, Ryan Philippe en William H. Macey. The Lincoln Lawyer verschijnt wellicht pas volgende lente in de zalen.

Continue reading The Lincoln Lawyer teaser trailer


Alien Anthology Blu-Ray review

Alien ***** / Aliens ***** / Alien³ ***1/2 / Alien: Resurrection ****

Regie: Ridley Scott / James Cameron / David Fincher / Jean-Pierre Jeunet

Met: Sigourney Weaver, John Hurt, Iam Holm, Michael Biehn, Lance Henrikson, Bill Paxton, Charles S. Dutton, Winona Ryder, Ron Perlman

Speelduur: 110′ / 148′ / 138′ / 111′ + meer dan 20u (!) aan achtergronddocumentaires en ander lekkers

Deze onvoorstelbaar rijkelijk beladen boxset is dé must-buy Blu-Ray van het jaar, en bovendien een ideaal kerstgeschenk voor iedere (SciFi-)filmliefhebber.

Continue reading Alien Anthology Blu-Ray review

Cowboys & Aliens teaser trailer

Eén van dé te kloppen blockbusters van komende zomer wordt ongetwijfeld deze Cowboys & Aliens. De comic book adaptatie, waarin een buitenaardse invasie plaatsvindt in een western-dorpje, kan dan ook de nodige adelbrieven voorleggen. De regiestoel wordt gevuld door Jon Favreau (Iron Man), Steven Spielberg is executive producer, het script werd neergepend door één van de makers van Lost, en de cast wordt bevolkt door James Bond (Daniel Craig) én Indiana Jones (Harrison Ford) in persoon, aangevuld door rijzende sterren als Paul Dano, Sam Rockwell en Olivia Wilde. Cowboys & Aliens komt in België op 10 augustus 2011 in de zalen.

Continue reading Cowboys & Aliens teaser trailer


Green lantern teaser trailer

Green Lantern is maar één van de vele comic adaptaties die in 2011 op het witte doek zullen te zien zijn. Ook onder meer Thor, X-Men: First Class, Conan, Captain America en Cowboys & Aliens zullen strijden om de beste box office komende zomer. In Green Lantern krijgt een testpiloot (vertolkt door Ryan Reynolds) een ‘magische’ groene ring van een gecrashte alien waardoor hij superkrachten krijgt. Afgaande op de teaser trailer wordt dit een routineus superheldenverhaal zoals we er al veel te veel zagen. Precies het type film dat eerder dit jaar nog zo heerlijk op de korrel werd genomen door Kick-Ass. Martin Campbell (vooral bekend van de fijne Bondfilms Goldeneye en Casino Royale) neemt plaats in de regiestoel, dus wie weet wordt dit toch nog iets bijzonders? Naast Reynolds bestaat de cast uit de knappe Blake Lively (die recent in The Town bewees dat ze een straffe actrice is), Peter Sarsgaard en Mark Strong (die uiteraard de slechterik van dienst neerzet). Green Lantern komt vroeg in de zomer van 2011 in de zalen.

Continue reading Green lantern teaser trailer