Moviepulp’s 3de grote eindejaarswedstrijd!!!

Het is ondertussen aan het uitgroeien tot een graag geziene traditie, maar bij het op het einde lopen van het jaar hangen we graag zelf eens de kerstman uit en dat is bij het ter ziele gaan van 2010 niet anders. T’is te zeggen, dit jaar bleken de bekende distributeurs extra vrijgevig en kunnen we een EXTRA grote prijzenpot wegschenken aan onze trouwe lezers. Allereerst willen we iedereen bedanken voor de eindeloze steun en doet het ons allemaal enorm plezier dat ons harde werk geapprecieert wordt. 2010 betekende een doorbraakjaar en we wisten onze bezoekersaantallen enkel maar aan te dikken. Voor dat een extra dikke proficiat aan onszelf en verder wensen we iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar. Dat 2011 een even rijk filmjaar mag worden dan 2010. Kijk snel verder en ontdek hoe kan deelnemen aan deze geweldige wedstrijd!

Continue reading Moviepulp’s 3de grote eindejaarswedstrijd!!!Nude Nuns with Big Guns trailer

Vergeet The Sound of Music en Soeur Sourire, als je in deze kerstdagen een film met een non in de hoofdrol wil zien, laat het dan deze Nude Nuns with Big Guns zijn. De allereerste nunexploition film ooit, waarin een verkrachte en gedrogeerde non bloederige wraak neemt op iedereen die haar kwaad heeft gedaan. Nude Nuns with Big Guns is nu verkrijgbaar op (import) DVD.

Continue reading Nude Nuns with Big Guns trailer


MoviePulp Kerst film suggesties

Vooraleer jullie straks met jullie voetjes onder tafel schuiven voor alweer een overdadig kerstmenu, een overzicht van een aantal films (in willekeurige volgorde) die zich afspelen rond Kerstmis waar wij géén indigestie aan schmaltz en meligheid aan overhouden, en die we jaarlijks wel een keertje in de DVD speler schuiven omstreeks deze periode. Nog suggesties? Laat het ons zeker weten. Eet smakelijk vanavond!

Continue reading MoviePulp Kerst film suggesties


Your Highness trailer

David Gordon Green, regisseur van de zwaar onderschatte stoner actiekomedie Pineapple Express, vond dat het dringend tijd was om het middeleeuwse fantasy genre op de grove korrel te nemen. Afgaande op de trailer van Your Highness gaat hij nog met vlag en wimpel slagen in zijn opzet ook. In de cast herken je vast James Franco, Natalie Portman en Danny McBride (vooral bekend als Kenny Powers uit de hilarische HBO serie Eastbound & Down). Your Highness komt wellicht volgende zomer in de Belgische zalen.

Continue reading Your Highness trailer


Hanna trailer

Na Mathilde uit Leon, en Hitgirl uit Kick-Ass, krijgt de filmgeschiedenis er volgend jaar opnieuw een meedogenloze huurmoordenares bij in de schattige vorm van een tienermeisje, deze keer Hanna genaamd. Naast relatieve nieuwkomer Saoirse Ronan in de titelrol, gaf regisseur Joe Wright ook belangrijke rollen aan Eric Bana en Cate Blanchett. Hanna verschijnt in mei in de Belgische zalen.

Continue reading Hanna trailer