Transformers 3: Dark of the Moon trailer

Anders dan bij de vorige sequel lijkt het erop dat Michael Bay en zijnen ook een verhaaltje hebben verzonnen bij de Robotten-mayhem, getiteld Transformers: Dark of the Moon. Net als in X-Men: First Class proberen ze historische feiten (in dit geval de ruimte race naar de maan uit de ’60s) te vermengen met blockbuster spektakel. In de cast opnieuw Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson en John Turturro, aangevuld door Patrick Dempsey, John Malkovich, Frances McDormand, Rosie Huntington-White (die Megan Fox vervangt als babe van dienst). Transformers: Dark of the Moon verschijnt in de Vlaamse zalen op 29 juni (in digitale 3D of wat dacht je).

Continue reading Transformers 3: Dark of the Moon trailer

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 teaser trailer

Hoe je het ook draait of keert, meer dan wellicht wordt dit sluitstuk van de immens populaire Harry Potter franchise de meest bezochte film van de zomer (en misschien wel van het jaar). En voor één keer ziet de trailer er nog niet eens zo slecht uit ook. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 verschijnt op 13 juli in de zalen, in digitale 3D. Alle liefhebbers weten waarheen!

Continue reading Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 teaser trailer


Immortals teaser trailer

Immortals lijkt vooral op de film die de draak Clash of the Titans had moeten worden. De trailer oogt fantastisch, maar wat wil je ook van het visuele genie Tarsem Singh (zie ook The Cell), en de cast met Mickey Rourke, John Hurt, het Indische godenkind Freida Pinto, en de nieuwe Superman Henry Cavill is meer dan indrukwekkend. Het enige waar wij nog grote twijfels bij hebben is de 3D conversie. Immortals werd namelijk vorig jaar gefilmd in old skool 2D. Deze veelbelovende fantasy film komt wellicht in november ook bij ons in de zalen.

Continue reading Immortals teaser trailer


Een kijkje achter de schermen van Fast Five

Als er tussen het aanstormende zomerblockbuster aanbod één film opvalt, is het wel deze Fast Five. Geen 3D, geen motion capture, geen aliens, geen superhelden, geen robotten, gewoon stoere kerels, staalharde actie en stunts. Dit vijfde (!) deel van de franchise zou wel eens het beste van allemaal kunnen worden. Naast Paul Walker, Vin Diesel en zowat elk personage uit de vorige vier F&F films, duikt ook Dwayne ‘The Rock’ Johnson op als federaal agent die jacht maakt op Toretto en co. Fast Five verschijnt op 4 mei in de Belgische bioscopen. En dat is geen seconde te vroeg! Neem alvast een kijkje achter de schermen.

Continue reading Een kijkje achter de schermen van Fast Five