Mission: Impossible Ghost Protocol trailer

In afwachting van een nieuwe Bond film, kunnen we zeker uitkijken naar deze Mission Impossible: Ghost Protocol, alweer de vierde in de franchise. En eerlijk gezegd, de trailer oogt G-E-W-E-L-D-I-G. Brad Bird neemt de regisseurstoel over van J.J. Abrams (die wel executive producer blijft). Zij die trouwens vinden Tom Cruise stilaan too old for this shit wordt, of gewoon genoeg hebben van die Scientology-snul (al blijft hij in de juiste rol wel een uitstekende acteur, red.), niet gevreesd, er gaan serieuze geruchten dat Jeremy Renner (in deze film nog in een bijrol, red.) in de toekomst de franchise zou gaan leiden. Naast Cruise en Renner herken je vast ook Simon Pegg, Tom Wilkinson en de mooie Paula Patton. Mission: Impossible Ghost Protocol verschijnt rond kerst in de zalen.

Lees verder Mission: Impossible Ghost Protocol trailerBoardwalk Empire seizoen 2 teaser trailer

Tenmidden van wel heel sterke concurrentie (Dexter, Mad Men, Game of Thrones, The Borgias, The Walking Dead, om er maar een paar om te sommen, red.) blijft Boardwalk Empire de strafste televisiereeks van het moment. De serie -geproduceerd door Martin Scorsese- over Atlantic City tijdens de drooglegging in de jaren ’20, met als protagonist de geweldige Steve Buscemi, gaat in het najaar zijn tweede seizoen in, en de eerste teaser trailer is nu vrijgegeven. Ook de DVD/Blu-Ray boxset van het fabelachtige eerste seizoen van Boardwalk Empire zou kort na de zomer in de rekken moeten liggen.

Lees verder Boardwalk Empire seizoen 2 teaser trailer

Apocalypse Now / Platoon Blu-Ray review

Apocalypse Now ***** / Platoon *****

Regie: Francis Ford Coppola / Oliver Stone

Met: Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall / Charlie Sheen, Tom Berenger, Willem Dafoe

Speelduur: 150′ (of 190′ Redux versie) / 120′

Twee Vietnamklassiekers van formaat zijn nu verkrijgbaarop Blu-Ray in gerestaureerde HD versie met vrachtladingen aan extra’s. Haal ze nu in huis!

Lees verder Apocalypse Now / Platoon Blu-Ray reviewFinale trailer Captain America: The First Avenger

Marvel laat z’n volgende superheld los op het witte als opwarmertje voor The Avengers. En eerlijk gezegd, slecht ziet Captain America er niet uit met dank aan de WOII context en de fraaie cast (Chris Evans, Hugo Weaving, Stanley Tucci, Tommy Lee Jones). Bij ons is The First Avenger vanaf 17 augustus te ontdekken in de bioscoop.

Lees verder Finale trailer Captain America: The First Avenger


Exclusieve beelden uit Transformers 3D: Dark of the Moon

Volgende week komt Transformers Dark of the Moon (in 3D) in de zalen. In dit ongetwijfeld explosief spektakel gaan de Autobots en de Deceptions weer head-to-head in een regie van Michael Bay. Hoofdrolspeler Shia Labeouf krijgt een nieuw liefje in de bevallige vorm van Rosie Huntington-Whitely. Bekijk alvast twee scènes (NL ondertiteld) uit de film als opwarmertje.

Lees verder Exclusieve beelden uit Transformers 3D: Dark of the Moon


Killer Elite trailer

Geen idee waar deze ineens vandaan komt, maar deze Killer Elite lijkt een old skool actieknaller van formaat met een geweldige cast: Jason Statham, Clive Owen, en Robert De Niro (die op zijn oude dag de actieheld in zichzelf ontdekt). Absoluut verplichte kost! Killer Elite verschijnt in het najaar -hopelijk- ook bij ons in de zalen.

Lees verder Killer Elite trailerA Dangerous Method trailer

Cultregisseur David Cronenberg wijkt steeds verder af van zijn horror- en gore-oeuvre uit de jaren ’80 en ’90. Na de uitstekende misdaadthrillers A History of Violence en Eastern Promises, waagt ie zich nu zelfs aan een heus kostuumdrama. In A Dangerous Method wordt dieper ingegaan op de relatie tussen Sigmund Freud en Carl Jung, en hoe ze samen de psychoanalyse ‘uitvonden’. De casting is alvast indrukwekkend, zowel Cronenberg’s favoriet Viggo Mortenson, de geweldige Michael Fassbender, Keira Knightly als Vincent Cassell krijgen een belangrijke rol. A Dangerous Method verschijnt wellicht eind dit jaar ook bij ons in de zalen.

Lees verder A Dangerous Method trailer


L.A. Noire PS3 game review

L.A. Noire ****1/2

Ontwikkelaar: Rockstar (GTA IV)

Regie: Brendan McNamara

Met (de stemmen van): Aaron Stanton, Michael McGrady, Adam Harrington en de halve cast van Mad Men.

Haal deze topper in huis als je houdt van een mix tussen GTA en Heavy Rain tegen de achtergrond van films als L.A. Confidential en The Black Dahlia.

Lees verder L.A. Noire PS3 game reviewThe Long Kiss Goodnight Blu-Ray review

The Long Kiss Goodnight *****

Regie: Renny Harlin (Cliffhanger)

Met: Geena Davis, Samuel L. Jackson, Craig Bierko, Brian Cox, David Morse

Speelduur: 120′

Haal deze ’90s actieklassieker nu in huis op Blu-Ray als je houdt van Die Hard 2 en The Last Boyscout.

Lees verder The Long Kiss Goodnight Blu-Ray review