Contraband trailer

Origineel oogt Contraband, een remake van het Ijslandse (!) Reykjavik-Rotterdam, over een stelletje internationale smokkelaars niet. Maar dat gezegd zijnde, een stevige R-rated actiethriller gaat er altijd wel in. Zeker als de cast bestaat uit Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi, en J.K. Simmons. Contraband verschijnt waarschijnlijk in maart -ook bij ons- in de zalen.

Continue reading Contraband trailer


Nuit Blanche (Sleepless Night) trailer

Waar de Franse cinema decennialang quasi synoniem stond met pretentieuze praatfilms en debiele komedies, komen er de laatste jaren meer en meer keiharde en volwassen (watch and learn Hollywood, red.) actiethrillers van onze zuiderburen (zie bv. La Proie of À Bout Portant). Ook deze Nuit Blanche (Sleepless Night) lijkt uit hetzelfde uitstekende hout gesneden. Een Belgische release in nog niet bekend, maar dat we deze MOETEN zien, staat nu al vast.

Continue reading Nuit Blanche (Sleepless Night) trailer

Teaser trailer van HBO serie Luck met Dustin Hoffman

Dat de Amerikaanse kabelzender HBO de meeste bioscoopproducties het nakijken geeft, weten we al sinds The Sopranos en The Wire, en recenter dankzij Boardwalk Empire en Game of Thrones. Voor de misdaadreeks Luck, die zich afspeelt in het gokmilieu van de paardenrennen, strikten ze grote namen uit de filmwereld zoals regisseur Michael Mann, en karakteracteurs als Dustin Hoffman en Nick Nolte. Het script komt dan weer uit de scherpe pen van David Milch die vroeger hoge ogen gooide met Deadwood, en -nog langer geleden- met NYPD Blue. In het voorjaar van 2012 te zien op HBO.

Continue reading Teaser trailer van HBO serie Luck met Dustin Hoffman


J. Edgar trailer

WOW!!! Deze J. Edgar zou wel eens dé strafste film van de winter, zoniet het komende jaar, kunnen worden. Clint Eastwoord verfilmt het levensverhaal van de controversiële oprichter van de F.B.I. J. Edgar Hoover die betrokken was bij zowat alle belangrijke gebeurtenissen in de V.S. tussen pakweg 1930 en 1970, met Leonardo DiCaprio in de titelrol. Verder herken je vast Naomi Watts, Josh Lucas, en Arnie Hammer (uit The Social Network, red.). Geniet alvast mee van de werkelijk epische trailer. In de zalen begin 2012, en een grote kanshebber op de eerstvolgende Oscars.

Continue reading J. Edgar trailerActrice in de Kijker: Zoe Saldana

Naam: Zoë Yadira Zaldaña Nazario
Geboorteplaats: New Jersey, VS
Geboortedatum: 19 juni 1978
Lengte: 1m70 ; Gewicht:
Sterrenbeeld: Tweelingen; Paarde (Aarde)
Burgerlijke status: in een relatie met acteur Keith Britton sinds 2005

zoe-saldana-voor-calvin-klein-envy-ondergoed-wallpaper

Zoe Saldana verdient een plekje in onze rubriek Actrice in de Kijker vanwege haar breakthrough acteerprestaties het voorbije jaar. Ze schitterde volop in de science fiction kaskrakers Star Trek & Avatar en zette de trend verder door een heerlijke rol te spelen in de wraakfilm Colombiana.
Continue reading Actrice in de Kijker: Zoe Saldana