Franchise: a good man

Kortfilm Un Homme Bien te zien op het BIFFF – bekijk nu exclusief de teaser

un homme bien posterZoals we vorige zomer reeds berichtten blijft onze reporter Steve De Roover naarstig verder werken aan z’n filmcarrière. Zo heeft een kortfilm gemaakt gebaseerd op het boek Un Homme Bien (A Good Man) van Vanessa Morgan. Dit vertelde Steve er zelf over:

“De korte versie van Un Homme Bien toont een dag uit het leven van hoofdpersonage Louis Caron (gespeeld door Pierre Lekeux). De hele diepgang en emotionele intensiteit van Vanessa’s hele verhaal kan je uiteraard niet in een kortfilm steken, maar Un Homme Bien bevat zeker al dezelfde sfeer en dynamiek. Ooit hopen we het volledige verhaal aan de wereld te kunnen tonen.”

Un homme bien is op 12 april te zien op het BIFFF. Bekijk alvast exclusief de sfeervolle teaser.

Lees verder Kortfilm Un Homme Bien te zien op het BIFFF – bekijk nu exclusief de teaser

‘Onze’ Steve De Roover verfilmt A Good Man van Vanessa Morgan

Het gaat hard met de filmcarrière van MoviePulp-reporter, Steve De Roover, terwijl hij nog hard aan het werk is aan zijn debuutprent, Innocent Belgium, staat er al een tweede filmproject op stapel. A Good Man is de verfilming van het gelijknamige verhaal (als e-book verkrijgbaar via onder meer Amazon) van de uit zaventem afkomstige schrijfster Vanessa Morgan, die reeds internationaal scoorde met boeken en verhalen als Drowned Sorrow en The Strangers Outside. A Good Man wordt een Franstalige vampierenfilm met een twist. A Good Man werd in de pers al omschreven als een mix van Dexter en American Psycho. Vanessa en Steve mochten de prent recent al gaan voorstellen op het Franse horrorfestival S.M.U.F. in Saint Saulve. Begin september worden in Waterloo enkele testscènes gedraaid voor een trailer. A Good Man is een productie van Radowski Films, van de prijswinnende independent producer / acteur Pierre Lekeux. De ‘grootste’ naam in de cast is voorlopig Matthias Pohl, een acteur/model die over de taalgrens én in Frankrijk redelijk wat bekendheid geniet dankzij de reality reeks, Secret Story. A Good Man verschijnt ergens in 2013. Go Steve! Je kan trouwens zelf bijdragen tot deze prent via deze crowd funding link.