Franchise: Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker: Unmasked Edition recensie

Fifty Shades Darker: Unmasked Edition recensieFifty Shades Darker: Unmasked Edition **

Regie: James Foley (Confidence, Perfect Stranger)

Met Jamie Dornan, Dakota Johnson, Kim Basinger, Bella Heathcote, Rita Ora, Eric Johnson, Marcia Gay Harden,…

Speeltijd: 126′

Ga kijken als je hield van Fifty Shades of Grey & Perfect Stranger.

Lees verder Fifty Shades Darker: Unmasked Edition recensie

De top 5 meest succesvolle films van 2017

De top 5 meest succesvolle films van 2017

Het was weer een wisselvallig bioscoopjaar in België, niet zo zeer vanwege de kwaliteit zoals we reeds aantoonde in ons jaaroverzicht, maar eerder vanuit financieel oogpunt. Het recordjaar van 2015 kwam niet in zicht, maar het gaat het wel de betere richting uit tegenover 2016. In 2017 was het een nek-aan-nek race tussen Disney & Universal met een minimaal verschil. Verder blijven franchises het goed doen aan de Belgische box office. Dit zijn de top 5 meest succesvolle films van 2017:

Lees verder De top 5 meest succesvolle films van 2017Box Office België update (2017 week 8)

Fifty Shades Darker karakterposters

Na 3 weken staat Fifty Shades Darker nog steeds dik aan de leiding aan de Belgische box office. Met 3,24 miljoen euro houdt de film zijn hand boven La La Land die tot vorige week met de 2de plek flirtte. Nieuwe films zoals Split (242.902 euro) & John Wick Chapter 2 (225.168 euro) haalden de omzet van La La Land bij in week 8. Andere films die nieuw binnenkwamen de voorbije 2 weken waren Rings (179.509 euro), Lion (140.001 euro), A Cure for Wellness (139.974 euro) & Silence (100.819 euro). Bij de Franstaligen doet Raid Dingue het uitstekend met 1,24 miljoen euro na 4 weken.

Box Office België update (2017 week 6)

Dakota Johnson gemaskerd in Fifty Shades Darker

Na 2 weken de soundtrack van La La Land volle bak op repeat te zetten, is het liedje uit voor de prijzenjager aan de Belgische box office. Niemand minder dan Fifty Shades Darker opende immers aan de Box Office België en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Met een opbrengst van 1,63 miljoen euro in zijn eerste week deed hij het iets minder dan zijn voorganger Fifty Shades of Grey, maar het wordt wel de grootste opener van 2017. Proficiat, Universal Pictures! Nieuwkomers zoals XxX: Reactivated (418.620 euro), Jackie (116.623 euro), Hidden Figures (122.593 euro) & Moonlight (69.702) hadden dus geen schijn van kans tegen deze populaire romantische films. La La Land tikt inmiddels af op 1,74 miljoen euro na 3 weken. Flop van de week was The Founder met amper 37.040 euro ombrengst.De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise

De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise
Sinds de jaren 2000 komen er maar zelden goede seksscènes te voorschijn in blockbusters. Zo zelden dat we blij moeten zijn met films zoals Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker & Fifty Shades Freed. Hate it or love it, op zich kunnen wij de seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise goed pruimen en daarom dachten we deze voor jullie op te lijsten. De pikante seksscènes uit de Fifty Shades of Grey-franchise jullie aangeboden door MoviePulp.be, al 10 jaar de beste recensent in seksscènes in films.

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar onze redactie voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel


Eerste Fifty Shades Darker trailer met Dakota Johnson & Jamie Dornan

Dakota Johnson gemaskerd in Fifty Shades Darker

Vanaf 8 februari 2017 kan de nieuwe Fifty Shades of Grey-gekte weer losbarsten! De discussies tussen de schrijver E.L. James en de regisseur zijn voorbij met het aanstellen van regisseur James Foley en de cast werd gevoelig uitgebreid met namen zoals Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote & Tyler Hoechlin. In deze Fifty Shades Darker gaat Christian de confrontatie aan met zijn demonen in het hoofd, terwijl Anastasia met jaloezie en woede de vrouw die voor haar kwam zal beconcurreren. De eerste teaser met Dakota Johnson & Jamie Dornan zagen we al gisteren, de volledige trailer zien we vandaag. Bekijk nu de Fifty Shades Darker trailer met Dakota Johnson & Jamie Dornan. Enjoy ladies!

Lees verder Eerste Fifty Shades Darker trailer met Dakota Johnson & Jamie Dornan