Franchise: Iron Man 3

Deze maand op Netflix België (februari 2015)

Aanbod Netflix België voor februari 2015

Februari is de maand van Valentijn, dus voor de zielen die hier helemaal geen zin in hebben of geen zin hebben om 25 euro uit te geven aan Fifty Shades of Grey, hebben we een leuke selectie van films en series genoteerd(zoals iedere maand overigens). Onze selectie gaat naar Iron Man 3, The Departed, Back to the Future & Pretty Little Liars.

Lees verder Deze maand op Netflix België (februari 2015)Win gratis tickets voor Iron Man 3 en nog veel meer Marvel goodies

Robert Downey Jr. in Iron Man 3

We zien jullie graag trouwe MoviePulp-bezoekers, en daarom belonen wij en de lieve mensen van Marvel Benelux jullie alweer met een geweldige wedstrijd. Naar aanleiding van de nakende release van het veelbelovende Iron Man 3 op 24 april (overigens een volle week voor de Amerikaanse bioscooprelease (!)) kunnen jullie kans maken op gratis filmtickets en nog veel meer Iron Man 3 goodies. Lees snel verder om te ontdekken wat je hiervoor moet doen.

Lees verder Win gratis tickets voor Iron Man 3 en nog veel meer Marvel goodies
Iron Man 3 teaser trailer

Wie dacht dat Marvel het na The Avengers eventjes rustig aan zou doen, is eraan voor de moeite. Er staan sequels op stapel voor Captain America, Hulk én Thor, maar de eerstvolgende in rij is die superheld waarmee de studio haar zegetocht op de multiplex inzette, Iron Man. Waar Iron Man 2 nog teveel een peperdure trailer was voor The Avengers, zou Iron Man 3 een film zijn die compleet op zichzelf staat, én -komt-ie- back-to-basics gaat. Wij zijn in ieder geval al ons hele leven lang fans van Shane Black die met zijn scenario’s voor Lethal Weapon, The Last Boyscout en The Long Kiss Goodnight de voedingsbodem was voor enkele actieklassiekers, en ook als regisseur leverde hij met Kiss Kiss Bang Bang mooi werk af. Een PG-13 monsterproductie als Iron Man 3 is natuurlijk andere koek. Black zal het scheldproza tot een minimum moeten beperken, en ook de actie moet ten allen tijde familievriendelijk blijven. De eerste beelden uit Iron Man 3 ogen alvast spectaculair, en net als zijn voorgangers krijgen Robert Downey Jr. versterking / weerwerk (schrappen wat niet past, red.) van een indrukwekkende cast bestaande uit Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau en nieuwkomers Guy Pearce, Ben Kingsley, Paul Bettany, Rebecca Hall en William Sadler (de slechterik uit Die Hard 2, red.). Iron Man 3 is bij ons te zien vanaf 24 april 2013 (een volle week voor de US release, het wordt stilaan een geweldige gewoonte, red.).

Lees verder Iron Man 3 teaser trailerShane Black schrijft en regisseert Iron Man 3

Juich, waarde (actie)filmliefhebbers, niemand minder dan de geweldige Shane Black gaat plaatsnemen in de regiestoel van de volgende Iron Man film regisseren, en misschien nog belangrijker, hij gaat tevens het script neerpennen. Voor de onwetenden, Shane Black is de regisseur van het zwaar onderschatte Kiss Kiss Bang Bang (dé comeback film van Robert Downey Jr.), en schreef onder meer de klassiek verworden scenario’s en onvergetelijke dialogen van actieknallers als Lethal Weapon (1 en 2), The Last Boyscout en The Long Kiss Goodnight. Recent beloofde hij alvast om het personage Tony Stark meer een mens van vlees en bloed te maken, en ook de slechteriken in Iron Man 3 meer realiteitswaarde te geven. MoviePulp is vooral benieuwd hoe Black -berucht om het staalharde scheldproza in zijn scripts- zal omgaan met de onvermijdelijke PG-13 rating van een peperdure blockbuster die geen ‘fuck‘ toelaat. Iron Man 3 komt ten vroegste in 2013 in de bioscoopzalen.

Lees verder Shane Black schrijft en regisseert Iron Man 3