Tag Archives: Justice League

BREAKING: The Snyder Cut van Justice League komt officieel in 2021 naar HBO Max

De kogel is door de kerk! Warner Bros heeft de duimen gelegd voor de wensen van vele DC Comics-fans en gaat de officiële director’s cut door Zack Snyder naar zijn streamingdienst HBO Max brengen. Sterker nog, de regisseur van Man of Steel & 300 krijgt er zelfs een extra 20 – 30 miljoen dollar voor om de originele cast & crew terug te brengen voor deze geheel nieuwe versie van Justice League! Wow!!

Continue reading BREAKING: The Snyder Cut van Justice League komt officieel in 2021 naar HBO Max

WEDSTRIJD: Win een Police horloge uit de Justice League-collectie

Maak kans op het winnen van Police horloge uit de Justice League collectie

Met veel genoegen kondigen we jullie een gloednieuwe wedstrijd aan op MoviePulp.be. Het bekende Italiaanse juwelenmerk voor mannen Police bracht onlangs een reeks nieuwe horloges uit ter ere van de nieuwe Justice League-film door Warner Bros. en we mogen een horloge uit de Justice League-collectie weggeven ter gelegenheid van de lancering van de collectie die in heel België te vinden is. Benieuwd hoe je een hippe horloge kan winnen van Police? Neem deel aan onze wedstrijd. Veel succes!

Continue reading WEDSTRIJD: Win een Police horloge uit de Justice League-collectie

China redt Justice League

Algemene Justice League poster met Superman

Het lijkt erop dat Justice League en het DC Comics cinema-universum gered zal worden door China. De nieuwe groeimarkt bracht 52.1 miljoen dollar op voor de superheldenfilm, een stijging van +10% tegenover Batman vs. Superman & +30% tegenover Wonder Woman. De Chinezen omarmen meer dan ooit de hele cinema-ervaring met een omzet van 7.55 miljard dollar tot op heden aan de Chinese box office (een stijging van +15% tegenover 2016). Meer en meer Chinese bedrijven investeren in filmproducties als je kijkt naar films zoals Fate of the Furious & dat werpt zijn vruchten af voor Ratpac & Warner Bros. Ongetwijfeld zal er lokaal ook heel wat meer promotie worden gedaan om de Justice League-film te promoten en heeft het grensoverschrijdend gedrag van president Brett Ratner minder impact in een communistisch land zoals China dat ver verwijderd is van de Westerse actualiteit.

Box Office België update (2017 week 46)

Justice League 2017 banner

3 weken mocht Thor: Ragnarok regeren aan de Box Office België met een saldo van inmiddels 1,76 miljoen euro, maar nu is het voorbij. Justice League neemt de troon over met 522.447 euro in zijn openingsweek. Geen spetterend resultaat. Vergeleken met Batman vs. Superman is dit zowat de helft minder en ook The Avengers-films scoorde 2 tot 3 keer beter. Dat moet een bittere nasmaak laten bij Warner Bros. Het Tweede Gelaat blijft het goed doen met 1,26 miljoen euro na 4 weken op plaats 2 gevolgd door Thor: Ragnarok. Jigsaw blijft na 3 weken onder de psychologische 1 miljoen euro (762.543 euro) en Geostorm blijft na 3 weken ook onder de 1 miljoen euro (637.270 euro) na een sterk debuut. The Snowman debuteerde niet al te best met 81.421 euro. The Foreigner zakt weg na een mooi debuut van 131.898 euro vorige week achter jeugdfilms zoals Sinterklaas & het Hoefijzer en Helden Boven Alles. Le Fidèle vinden we niet meer terug in de top 10 met een teleurstellende 890.720 euro na 7 weken. Tot slot was slechtste nieuwkomer van week 46 You Were Never Really Here met 57.727 euro.

De Justice League recensie

The Justice League recensieJustice League ** 1/2

Regie: Zack Snyder (Batman vs. Superman) & een beetje Joss Whedon (The Avengers)

Met Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, Henry Cavill, Connie Nielsen, Amber Heard, Diane Lane, J.K. Simmons, Billy Crudup,…

Speeltijd: 121′

Ga kijken als je hield van andere superheldenfilms zoals The Avengers: Age of Ultron.

Continue reading De Justice League recensie