Diana Review

DIANA-PosterDiana *** 1/2

Regie: Oliver Hirschbiegel (Der Untergang, The Invasion)

Met Naomi Watts, Naveen Andrews, Cas Anvar, Douglas Hodge, Geraldine James,…

Speeltijd: 113′

Ga kijken als je hield van The Iron Lady & J. Edgar.

Het verhaal: De film blikt terug op de laatste jaren van het leven van de Prinses van Wales, Diana Spencer. Lady Diana zit in een vechtscheiding met het paleis en gaat terug op zoek naar liefde bij een integere Pakistaanse dokter.

Naomi Watts als Lady Di in Diana

Ons verdict: Lady Di, loved by millions but never really loved by one. Als Kreeft raakte ze met haar humanitaire acties duizenden, wat zeg ik, miljoenen overal op de wereld. Maar de titel van ‘de populairste vrouw van de wereld’ dragen, heeft een prijs: mysterie, discretie en geheimzinnigheid overheerste haar leven. Tot zo’n niveau dat ze na haar hart voor de zoveelste keer te breken spelerig omging met de paparazzi, met alle gevolgen vandien. De Duitse regisseur Oliver Hirschbiegel toont zijn vakmanschap: hij raakt met 3-4 simpele shots de harten van iedere bioscoopbezoekers, iets wat Diana meesterlijk gespeeld door Naomi Watts ook deed. Deze film brengt dus met andere woorden een ode aan het leven van deze merkwaardig sterke vrouw die nooit had mogen sterven.

Kortom, als je terug wil kijken naar een tragisch moment in het leven van deze royalty, is Diana jouw ding. Bekijk onderaan de trailer van Diana:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Diana Review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter