Tag Archives: Stranger Things


In productie: Stranger Things S4

The Duffer Brothers kondigen aan vanuit Rusland dat het 4de seizoen van Stranger Things in productie gaat. “We zijn heel erg blij om officieel te bevestigen dat de productie van Stranger Things 4 gestart is… maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Helaas is het niet allemaal goed nieuws voor onze ‘Amerikaan’. Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en… niet-menselijk. Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt…” Het vierde seizoen belooft het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit te worden volgens Netflix, dus bid voor onze ‘Amerikaan’.

Stranger Things 4 | Liefs uit …Rusland | Netflix
Stranger Things breekt weer records voor Netflix

Stranger Things breekt weer records voor Netflix

De serie Stranger Things is sinds vorig jaar het paradepaardje van de populaire streamingdienst en het 3de seizoen van Netflix bevestigt zijn status op het vlak van kijkers. Netflix geeft vrij dat er maar liefst 40,7 miljoen accounts naar Stranger Things S3 keken waarvan zo’n 45% (18,2 miljoen accounts) de serie volledig uitbingete het voorbije (verlengde) weekend. Dat is meer dan het dubbel tegenover films zoals Murder Mystery & Bird Box. Wat een resultaat!

Continue reading Stranger Things breekt weer records voor Netflix

Stranger Things S3 recensie op Netflix België

Stranger Things S3 posterStranger Things S3 *** 1/2

Bedenkers: The Duffer Brothers (Stranger Things)

Met Winona Ryder, David Harbour, Dacre Montgomery, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Charlie Heaton, Sadie Sink, Natalia Dyer, Brett Gelman, Chelsea Talmadge, Joe Keery,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van het vorige seizoen van Stranger Things.

Continue reading Stranger Things S3 recensie op Netflix België