Franchise: Bridgerton

Bridgerton S2 komt op 25 maart 2022 naar Netflix België

Bridgerton | Seizoen 2 - Releasedatum | Netflix

Lady Wistledown heeft feestelijk nieuws voor fans van Bridgerton op deze Eerste Kerstdag. Exact een jaar na de release van het 1ste seizoen van Bridgerton kondigt Netflix de releasedatum aan van Bridgerton seizoen 2. De familie Bridgerton keert terug naar Netflix op 25 maart 2022 met castleden zoals Jonathan Bailey (Bridgerton), Simone Ashley (Sex Education), Charithra Chandran, Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young & Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

Continue reading Bridgerton S2 komt op 25 maart 2022 naar Netflix België

Bridgerton is meest gestreamde serie aller tijde op Netflix, onttroont The Witcher

Het is gebeurd! De hype van Bridgerton is echt, want Netflix laat zonet weten dat de reeks The Witcher heeft verslaan. Meer dan 81 miljoen huishoudens streamde in de eerste maand de nieuwe serie door Shondaland. Dat is zowat 40% van alle Netflix-gebruikers wereldwijd. Een 2de seizoen is uiteraard in de maak en we gaven onlangs nog een overzicht van de pikante scènes uit de reeks. Zagen jullie Bridgerton al?


Dit zijn de seksscènes uit Bridgerton op Netflix

Dit zijn de seksscènes uit Bridgerton op Netflix

Waarom je in deze tijden nog op porno-websites ronddwaalt, is voor ons een raadsel. Je kan met de meeste streamingdiensten voor volwassenen zoals Streamz met HBO, Prime Video & Netflix gemakkelijk aan je trekken komen. Het laatste nieuwe paradepaardje van Netflix op dat vlak is Bridgerton en we verzamelden voor jullie alle seksscènes uit de reeks met Phoebe Dynevor als Daphne & Regé-Jean Page als Simon onderaan. Enjoy MoviePulpers & MoviePulpsters!

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar info@moviepulp.be voor hulp & support!

Geduld, maar het 2de seizoen van Bridgerton is in de stijgers, maar zonder René-Jean Page

Bridgerton | Aankondiging van seizoen 2 | Netflix

Na het immense wereldwijde succes is het bijna een evidentie, maar Netflix gaat verder met een nieuw seizoen van Bridgerton. Het bevestigt dit nu met een leuke video & een brief van Lady Whistledown. Geduld, MoviePulpsters! Op 2 april 2021 werd bekend gemaakt dat René-Jean Page niet zal terugkeren voor Bridgerton S2, gezien het 2de seizoen zich zal toespitsen op Anthony Bridgerton’s escapades.

Continue reading Geduld, maar het 2de seizoen van Bridgerton is in de stijgers, maar zonder René-Jean Page


Bridgerton gaat 63 miljoen huishoudens aan de buis kluisteren in zijn eerste maand

Shondaland does it again! Met de nieuwe hitserie Bridgerton op Netflix wist het heel wat mensen te overtuigen tijdens de vakantieperiode en Netflix verwacht dat Bridgerton zo’n 63 miljoen gebruikers zal overtuigen in zijn eerste maand. Dat is een gelijkaardig resultaat als The Queen’s Gambit. Ook in België is de moderne kostuumdrama een dikke hit waar het al dagen voor Cobra Kai S3 & Chilling Adventures of Sabrina S4 staat.


Bridgerton recensie op Netflix België [eerste indruk]

Bridgerton recensie op Netflix BelgiëBridgerton ***

Bedenker: Chris Van Dusen (Grey’s Anatomy, Scandal)

Met Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains, Ben Miller, Julie Andrews,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Little Women, Gossip Girl & Emily in Paris.

Continue reading Bridgerton recensie op Netflix België [eerste indruk]


Bridgerton is vanaf 25 december 2020 te zien op Netflix België

Bridgerton is vanaf 25 december 2020 op Netflix België

Netflix lost net de eerste Bridgerton teaser trailer. Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en de zoektocht naar een liefde die alles overwint. In de serie zijn er rollen weggelegd voor Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

Continue reading Bridgerton is vanaf 25 december 2020 te zien op Netflix België