Meer over Game of Thrones (film of serie)

Alle seizoenen van Game of Thrones komen 3 december 2019 op Blu-Ray

Game of Thrones komt 3 december 2019 op Blu-Ray

We mogen zeggen wat we willen: Streaming is lekker handig om snel up to speed te zijn met een film of serie van het moment (zeker gezien het overaanbod op lokale & internationale streamingdiensten), maar genieten bij MoviePulp.be doen we nog steeds met een lekker traditionele Blu-Ray. Met de vele klachten van Game of Thrones-contrast kunnen we jullie nu zeggen dat er een oplossing is, want de volledige collectie van Game of Thrones zal vanaf 3 december 2019 beschikbaar zijn op DVD & Blu-Ray!

Lees verder Alle seizoenen van Game of Thrones komen 3 december 2019 op Blu-Ray

The Last Watch recensie op Telenet Play (More)

The Last Watch recensie op Telenet Play (More)The Last Watch **

Regie: Jeanie Finlay

Met Kit Harington, Emilia Clarke, David Benioff, Iain Glen, Lena Headey, Vladimir ‘Furdo’ Furdik, Liam Cunningham, Nikolaj Coster-Waldau,…

Speeltijd: 114′

Ga kijken als je hield van Game of Thrones uiteraard.

Lees verder The Last Watch recensie op Telenet Play (More)

Waarom wij het einde van Game of Thrones zo geniaal vinden

Waarom wij het einde van Game of Thrones zo geniaal vinden

Het laatste seizoen van Game of Thrones is ten einde en dat heeft er niet voor gezorgd dat de gemoederen bedaarden onder de fan-community van Game of Thrones. Met meer dan anderhalf miljoen handtekeningen om Game of Thrones S8 opnieuw te maken is het duidelijk dat zo’n 5% van de Game of Thrones-kijkers niet tevreden was met de uitkomst. Toch zijn wij razend enthousiast over de manier waarop David Benioff & DB Weiss Thrones beëindigden. Waarom? Lees onze spoilervrije recensies hier en hier om je in te werken, maar met deze post gaan we een stukje verder. Het spreekt uiteraard voor zich dat als je de afleveringen van Game of Thrones niet hebt bekeken, dit artikel best niet verder leest….

Lees verder Waarom wij het einde van Game of Thrones zo geniaal vinden

Afleveringen van Game of Thrones S8 halen record aantal kijkers

Game of Thrones S8 wallpaper

Maar liefst 17,4 miljoen kijkers keken op 15 april 2019 in de Verenigde Staten naar de 1ste aflevering van Game of Thrones S8 en ze zijn met ‘The Long Night’ (17,8 miljoen kijkers) & de voorlaatste aflevering ‘The Bell’s (18,4 miljoen kijkers) gegroeid naar 19,3 miljoen kijkers met de recordaflevering ‘The Iron Throne’. Dat is een nieuw record voor de eerste 24u, want het vorige record stond op 16,9 miljoen kijkers tijdens de seizoensfinale van Game of Thrones S7. Bovendien zette Game of Thrones social media, net zoals de Notre-Dame momenteel, in lichterlaaie, want meer dan 5 miljoen tweets werden uitgestuurd & de hitserie van HBO werd 11 miljoen keer vermeld op sociale media het voorbije weekend. Zo’n 38 miljoen Amerikanen zouden inmiddels naar Game of Thrones aan het kijken zijn. In Vlaanderen klokt Telenet af op 55.000 kijkers in zijn eerste weken en in totaal 298.700 klanten keken naar Game of Thrones seizoen 8. De serie is ook in Vlaanderen een fenomeen met 8,5 miljoen uur dat Telenet-klanten naar Game of Thrones keken. Bij deze lijst hoort wel een kleine kanttekening, want naar verluid zou de eerste aflevering van Game of Thrones zo’n 55 miljoen keer illegaal gedownload zijn in zijn eerste 24u. In landen zoals India (18%) & China (9%) is dit nog enigszins verstaanbaar, gezien de serie daar officieel niet of gecensureerd te zien is, maar het overgrote deel van de illegale streams ligt in het Westen waar de serie immens populair is. 17 miljoen kijkers vs. 55 miljoen illegale downloads, is dit een schreeuw van de markt om Telenet Play & YUGO volledig standalone te maken?

Game of Thrones seizoen 8 Telenet Play recensie *SPOILER*

Game of Thrones S08 ****1/2

Van: David Benioff, D.B. Weiss

Met: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Iain Glen …

6 afleveringen van ca. 75′

Het epische sluitstuk van de populairste reeks van het afgelopen decennium is nu volledig te bekijken via Telenet Play. De blu-ray en volledige box-set wordt allicht tegen kerst verwacht.

Lees verder Game of Thrones seizoen 8 Telenet Play recensie *SPOILER*

HBO’s The Last Watch trailer op Telenet Play

HBO's The Last Watch poster op Telenet Play

Eén woord van troost voor diegenen die geen Game of Thrones meer kunnen zien: je hoeft nog niet permanent afscheid te nemen van Westeros. Volgende week (27 mei 2019) kan je terecht bij The Last Watch, de nieuwste HBO-documentaire over het maken van Game of Thrones, op Telenet Play. Deze 2 uur durende documentaire zal een intiem portret worden van hoe iedereen voor en achter de camera op de set samenwerkte om deze epische serie tot een conclusie te brengen. Bekijk de trailer onderaan! Enjoy!

Lees verder HBO’s The Last Watch trailer op Telenet Play

De Bye Bye Game of Thrones Post-Serie-Dip wordt erkend

Bye Bye Game of Thrones! Het zwarte gat van Game of Thrones is nu erkend als de Post-Serie-Dip

Ween, beste MoviePulpers, want de laatste Game of Thrones aflevering is zonet geweest :( Ons leven heeft nu even geen zin meer, zeker na andere content zoals The Avengers: Endgame, Big Band Theory & binnenkort Star Wars, maar is dit niet wat over dreven? Telenet vroeg experten om duiding bij de leegte die achterblijft als je afscheid moet nemen van je favoriete serie naar aanleiding van de finale van Game of Thrones. Telenet vroeg experten om het fenomeen van PSD, oftewel Post-Serie-Dip, te verklaren. Dit begrip zegt je misschien (nog) niks, maar PSD verwijst naar het gevoel van leegte en verdriet waar je mee kan kampen na het einde van je favoriete serie. Een reeks als Game of Thrones bijvoorbeeld heeft acht jaar lang de gemoederen beroerd, en wanneer de credits van de laatste aflevering over je scherm rollen maakt dit bij veel fans wellicht (sterke) emoties los. Frustratie, vraagtekens of een zeker gevoel van “wat nu”- een gat dat uiteindelijk opgevuld zal worden door een nieuwe geliefde serie. Maar voor sommigen gaan die gevoelens nét iets dieper dan voor de gemiddelde kijker. Dit is de Post-Serie-Dip. Aangezien Game of Thrones wereldwijd een van de meest bekeken series van het laatste decennium is geweest, is het niet ondenkbaar dat een substantieel deel van de Vlaamse bevolking hier in de komende weken mee te maken zal krijgen.

Lees verder De Bye Bye Game of Thrones Post-Serie-Dip wordt erkend

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 6 teaser trailer *SPOILER*

Dit is ‘em. De allerlaatste aflevering van de strafste én meest populaire serie van het afgelopen decennium, Game of Thrones. *SPOILER* Zal Jon Snow alsnog zijn plaats innemen op de ijzeren troon of zal een krankzinnig geworden Daenerys zegevieren? We kunnen het vanaf maandag 20 mei ontdekken op Telenet Play More.

Lees verder Game of Thrones seizoen 8 aflevering 6 teaser trailer *SPOILER*

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 5 teaser trailer

Het moge duidelijk na de *SPOILER ALERT* onthoofding van Missandei en de dodelijke aanval op de draak Rhaegal. Daenerys gaat volop de strijd aan om de Ijzeren Troon met die andere koningin Cersei. Slagen Jon Snow en Tyrion erin om Daenerys te overtuigen King’s Landing niet in lichterlaaie te zetten met haar enige overblijvende draak Drogon. Veel wijzer wordt je niet uit de suspensevolle teaser voor de vijfde aflevering van seizoen 5, te bekijken vanaf 13 op Telenet Play (More).

Lees verder Game of Thrones seizoen 8 aflevering 5 teaser trailer

OPINIE: Is het laatste seizoen van Game of Thrones S8 te donker?

OPINIE: Is het laatste seizoen van Game of Thrones S8 te donker?

Met 17,8 miljoen kijkers bereikte HBO de voorbije dagen opnieuw een hoogtepunt met Game of Thrones. Nog nooit keken zoveel mensen naar Game of Thrones, maar aflevering 3 die de titel The Long Night draagt, kreeg echter heel wat kritiek over het feit dat de helft van de aflevering niet duidelijk te zien is. De combinatie van het donkere contrast met de mistige omgeving zorgde ervoor dat heel wat kijkers (inclusief wij) de instellingen van onze televisie gingen aanpassen om meer te kunnen zien. Is dit niet wat teveel van het goeie? Is het laatste seizoen van Game of Thrones S8 te donker?

Lees verder OPINIE: Is het laatste seizoen van Game of Thrones S8 te donker?

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 4 teaser trailer

xxx

#SPOILERS #ZOALS #STEEDS Het gevecht om Westeros verhuist van Winterfell naar King’s Landing in de inmiddels 4de aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones. Bekijk de Game of Thrones seizoen 8 aflevering 4 teaser trailer en wees verheugd dat Cersei met haar Iron Bank & The Golden Company van de partij zijn!

Lees verder Game of Thrones seizoen 8 aflevering 4 teaser trailer

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 3 teaser trailer

Opgelet ***SPOILER***: Na een ingetogen tweede aflevering vol nostalgie en anticipatie, waar voor een keer géén enkel slachtoffer viel, breekt de strijd in aflevering 3 van het finale seizoen van Game of Thrones nu echt los. De Night King en zijn leger vol zombies staan aan de poorten van Winterfell. O.a. Jon Snow (of moeten we zeggen Aegon Targaryen, red.), Daenarys Targaryen, Tyrion Lannister, Jaime Lannister, Arya Stark, Jorah Mormont, Brienne of Tarth, Davos Seaworth, Sander ‘The Hound’ Clegane en vele andere bekende overlevenden uit de voorbije 7 seizoenen van Game of Thrones staan voor een keer zij aan zij klaar om het hoofd te bieden aan de doden. Wachten ons de meest epische 90 minuten of meer uit de televisie geschiedenis? En vooral, wie overleeft de veldslag om weerwerk te bieden aan de verraderlijke Cersei die nog steeds op de Ijzeren Troon zit in Westeros?

Lees verder Game of Thrones seizoen 8 aflevering 3 teaser trailer

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 2 teaser trailer

Het spreekt voor zich dat wie de eerste aflevering van het finale seizoen 8 van Game of Thrones nog niet gezien heeft, best ver weg blijft van onderstaande teaser voor de tweede aflevering die te zien is op Telenet Play (More) vanaf zondagnacht 3u. Wij kunnen alvast niet meer wachten op een verse lading Game of Thrones!

Lees verder Game of Thrones seizoen 8 aflevering 2 teaser trailer

De laatste Game of Thrones recensie op Telenet Play [eerste indruk]

Game of Thrones S7 recensieGame of Thrones S8 *****

Bedenkers: David Benioff, D.B. Weiss & George R. R. Martin

Met Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Iain Glen, John Bradley, Gwendoline Christie, Alfie Allen, Conleth Hill, Liam Cunningham, Isaac Hempstead Wright, Nathalie Emmanuel, Rory McCann, Carice van Houten, Jacob Anderson, Joe Dempsie,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 50 – 85 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van het 7de seizoen van Game of Thrones.

Lees verder De laatste Game of Thrones recensie op Telenet Play [eerste indruk]