Meer over The Crown (film of serie)

The Crown S3 recensie op Netflix België

The Crown S3 op Netflix België posterThe Crown S3 **** 1/2

Creator: Peter Morgan (The Crown, The Last King of Scotland, Rush)

Met Olivia Colman, Tobias Menzies, Helena Bonham Carter, Josh O’Connor, Erin Doherty, Ben Daniels, Jason Watkins, John Lithgow,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van The Favourite & het vorige seizoen van The Crown.

Lees verder The Crown S3 recensie op Netflix België

De officiële Crown S3 Netflix trailer is hier

Eindelijk krijgen we een officiële The Crown S3 trailer te zien op Netflix België door bedenker Peter Morgan. De cast bestaat uit Olivia Colman als Queen Elizabeth, Helena Bonham Carter als prinses Margaret, Tobias Menzies als The Duke of Edinburgh, Josh O’Connor als prins Charles, Erin Doherty als prinses Anne, Ben Daniels als Lord Snowdon, Jason Watkins als premier Harold Wilson en Charles Dance als Lord Mountbatten. The Crown S3 is vanaf zondag 17 november wereldwijd op Netflix te zien.

Lees verder De officiële Crown S3 Netflix trailer is hier

Eerste kijk op Olivia Colman als koningin Elizabeth II in The Crown S3

Eerste indruk van The Crown S3 met nieuwe foto’s van de cast

Tobias Menzies voor The Crown S3

Tobias Menzies voor The Crown S3

Als 2 honden vechten om een been, gaat de andere er mee heen! Tobias Menzies, de Britse acteur gekend Outlander, Game of Thrones, Underworld: Blood Wars & The Night Manager, gaat de rol vertolken van Prince Philip in het 3de seizoen van de Netflix-serie The Crown. Dat meldt Deadline.com. Eerder rapporteerden we dat het een Night Manager-onderonsje werd met Olivia Colman die reeds gecast is als The Queen, maar Hugh Laurie & Paul Bettany grijpen dus naast de rol. Helena Bonham Carter (Alice in Wonderland, Ocean’s 8) zal de rol opnemen van Princess Margaret die voorheen door Vanessa Kirby werd gespeeld. De volledige cast met Claire Foy & Matt Smith worden vervangen, gezien The Crown S3 zich uitspreken zal over het revolutionaire gedrag uit de jaren ’60 met oudere versies van het Britse koningshuis. We zijn benieuwd of er nog grote namen gaan vallen voor de premiers van Groot-Brittannië tijdens de sixties. Er wordt vanaf de zomer gestart met het schieten van het nieuwe seizoen van The Crown in Londen.

Wordt The Crown S3 een Night Manager-onderonsje?

Wordt The Crown S3 een Night Manager-onderonsje?

Wat lees je nu? Klopt, het hoofdkoppel Claire Foy & Matt Smith moeten wegens het steeds ouder wordende koningspaar een stap opzij zetten in de Netflix-serie The Crown en er wordt druk gespeculeerd wie de vervangers worden van the Queen Mom & the Duke of Edinburgh. Verschillende media melden nu dat Hugh Laurie (Doctor Who, House MD) de beste kansen maakt om Matt Smith te vervangen als koning Philip en bedenker Peter Morgan wist in oktober reeds te zeggen dat Olivia Colman de Koningin van Groot-Brittannië zal worden in het 3de seizoen van The Crown. Het grappige is dat beiden reeds samenwerkten met elkaar op de set van The Night Manager. Wat vinden jullie van de combinatie? Er is tevens ook een 2de seizoen van The Night Manager in de maak, dus het is goed mogelijk dat Hugh Laurie & Olivia Colman heel veel tijd met elkaar gaan spenderen.

The Crown S2 recensie op Netflix België

The Crown S2 op Netflix België posterThe Crown S2 *** 1/2

Creator: Peter Morgan (The Last King of Scotland, The Crown, Rush)

Met Claire Foy, Matt Smith, Vanessa Kirby, Matthew Goode, Michael C. Hall, Jodi Balfour,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van het vorige seizoen van The Crown.

Lees verder The Crown S2 recensie op Netflix België