Tag Archives: Mulan

Geen Disney VIP-access beschikbaar in België, Mulan komt op 4 december 2020 gewoon naar Disney Plus België

Geen Disney VIP access beschikbaar in België, Mulan komt op 4 december 2020 naar Disney Plus België

Een tijdje terug rapporteerden we dat de blockbuster Mulan op Disney Plus gelanceerd zal worden. Echter hebben verschillende gebruikers van MoviePulp.be ons verteld dat ze geen toegang konden krijgen tot Mulan via een VIP-toegang. Sterker nog, er blijkt geen VIP-access te zijn voor Belgische Disney Plus-accounts. We hebben nu bevestiging gekregen van Disney België dat er in België geen VIP-toegang of Premier Access komt en dat daarbij Mulan gewoon op 4 december 2020 naar Disney Plus België komt.

Lees verder Geen Disney VIP-access beschikbaar in België, Mulan komt op 4 december 2020 gewoon naar Disney Plus België

Disney Plus lanceert VIP-toegang voor Benelux, Mulan beschikbaar voor 21,99 euro

Disney Plus logo blauw

Er is meer duidelijkheid over de release van Mulan in de Benelux. Zo lanceert Disney Plus een VIP-toegang waarbij je Mulan kan streamen voor een meerprijs van 21,99 euro. De film wordt gelanceerd op 4 september voor Disney Plus NL-klanten. Voor België komt er spijtig genoeg geen Premier Acces van Mulan ondanks de lanceringsdatum van 15 september 2020. Als je eenmaal VIP-toegang hebt tot Mulan, kun je de film zo vaak bekijken als je wilt – op elk platform waarop Disney+ beschikbaar is. Uw toegang tot Mulan blijft weliswaar bestaan zolang je een actief Disney Plus-abonnee bent. Het is dus niet vergelijkbaar met iTunes. Registreer via de officiële website van DisneyPlus.com voor meer nieuws, meer info over de VIP-toegang op disneyplus.com/mulaninfo.

Lees verder Disney Plus lanceert VIP-toegang voor Benelux, Mulan beschikbaar voor 21,99 euro

Komt Mulan meteen op Disney Plus België voor een meerwaardeprijs van 25 euro?

De globale pandemie heeft filmstudio’s & bioscoopgangers in een houtgreep, maar dat betekent niet dat grote mediaconglomeraten niet vindingrijk zijn om hun dure kaskrakers naar de mensen te brengen. Zo vertelde The Walt Disney Company tijdens een earnings call dat ze overwegen om tijdens deze coronacrisis grote blockbusters op zijn streamingdienst Disney Plus te lanceren. Enkel zou je er wel geen 5 euro per maand voor moeten uitgeven, maar een additioneel bedrag ophoesten van 30 dollar per blockbuster wat omgerekend 25 euro per film is. De prijs is op deze manier vergelijkbaar als het concept van Kinepolis on Tour. Volgens geruchten zou Mulan het eerste experiment van Het Huis van de Muis moeten zijn, maar het kan een precedent worden voor andere blockbusters van 2020 zoals The New Mutants, The King’s Man, Black Widow, Death on the Nile,… Wat vinden jullie van het idee?

Lees verder Komt Mulan meteen op Disney Plus België voor een meerwaardeprijs van 25 euro?