Tag Archives: We Love Cinema Days

BNP Paribas Fortis Film Days wordt We Love Cinema Days en gaat door van 22 tot 25 september 2021

We Love Cinema Days by BNP Paribas Fortis logo

België vergat cultuur & bioscoop tijdens de coronacrisis, maar laat niemand hier ooit nog over twijfelen: België is een cinema-land! Sinds de heropening van de zalen, een paar weken geleden, gingen we met z’n allen massaal terug naar de bioscoop. Ondanks streaming zien we onze favoriete films duidelijk het allerliefst op het grote scherm. En dat herwonnen plezier, die herwonnen beleving, wordt alleen nog maar intenser en interessanter tijdens de WE LOVE CINEMA DAYS with BNP Paribas Fortis van woensdag 22 september tot en met zaterdag 25 september 2021.

Continue reading BNP Paribas Fortis Film Days wordt We Love Cinema Days en gaat door van 22 tot 25 september 2021

BNP Paribas Fortis Film Days verplaatst naar november 2020

Voor liefhebbers van film die het graag iets goedkoper willen, is er wat teleurstellend nieuws, gezien het event verplaatst is naar het najaar. BNP Paribas Fortis Film Days zal doorgaan van 18 tot en met 21 november 2020! Positief nieuws is dat er dan wel meer grotere filmreleases in de planning staan zoals o.m. 007’s No Time to Die & Black Widow.

https://www.instagram.com/p/CEWJaxGnLnX/?igshid=f9jof6vxsphg


BNP Paribas Fortis Film Days gaat door zoals gepland in 2020

View this post on Instagram

???

A post shared by BNP Paribas Fortis Film Days (@filmdays.be) on

Beste cinefielen in België, er zijn nog zekerheden in de wereld ondanks de huidige crisis. Zo wordt het duidelijker en duidelijker dat half mei de voorzorgsmaatregelen minder streng zullen zijn en dat zorgt ervoor dat filmfestivals in het najaar van 2020 doorgaan zoals gepland. Zo ook de BNP Paribas Fortis Film Days die in 2020 zullen doorgaan zoals verwacht van 23 tot en met 26 september 2020.

BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 22 tot 25 september in 2019

BNP Paribas Fortis Film Days 2019

Filmfans, na onze recente aankondiging is het nu officieel! De BNP Pariabs Fortis Film Days zijn terug met hun actie van 5,5 euro per film en worden dit jaar georganiseerd gedurende 4 dagen van zondag 22 september t.e.m. 25 september 2019. Op het programma staan films zoals Once Upon a Time in Hollywood, Hobbs & Shaw, Ad Astra, Dora The Explorer & IT Chapter 2.

Continue reading BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 22 tot 25 september in 2019

Is de datum voor BNP Paribas Fortis Film Days 2019 bekend?

View this post on Instagram

#filmdaysbe

A post shared by BNP Paribas Fortis Film Days (@filmdays.be) on

Vandaag was er op social media te lezen dat de Film Days jaarlijks georganiseerd door BNP Paribas Fortis in 2019 opnieuw georganiseerd zal worden. BNP Paribas Fortis Film Days staan altijd galant voor een aantal dagen avant-premières aan goedkope prijzen (5,5 euro per film). De editie van 2019 zal georganiseerd worden tussen 22 & 25 september, een dagje eerder als vorig jaar. Met deze datum in gedachten, kunnen we al druk speculeren welke films we te zien zullen krijgen. Zo staan er Downton Abbey, Struber & Le Dindon op de planning, maar in de komende weken zijn er ook The Joker, Gemini Man, Maleficent 2, Angry Birds 2, Pavarotti, The Woman in the Window & Shaun the Sheep 2: Farmageddon. Welke films zullen het halen in de selectie?


BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 23 tot 26 september in 2018

BNP Paribas Fortis Film Days 2018 poster

Na de zomer hoef je niet in een zwart gat vallen, want dan zijn er de BNP Paribas Fortis Film Days! Het filmfeest gaat dit jaar door op zondag 23, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september. Gedurende 4 dagen betaalt iedereen maar €5,5 voor een filmticket. Of je nu klant bent bij BNP Paribas Fortis of niet, iedereen is welkom om films te komen verslinden. Leuk detail: De beelden in de campagne voor de BNP Paribas Fortis Film Days 2018 zijn van niemand minder dan Franse regisseur Luc Besson (Valerian, Fifth Element). Het videoluik (cinema, tv, internet) bestaat uit 2 spots van Besson die ingesproken werden door de bekende acteurs Jonas Van Geel (Bowling Balls, Niet Schieten, Bad Trip), Evelien Bosmans (Marina, Welp, Halfweg), Stany Crets (Sprakeloos, Matroesjka’s, Team Spirit) & Maaike Cafmeyer (Loft, Bevergem). Bekijk de tv spots hier!

Continue reading BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 23 tot 26 september in 2018