Franchise: We Love Cinema Days

We Love Cinema Days 2023 gaat deze week van start

We Love Cinema Days 2023 gaat deze week van start

MoviePulpers, het is officieel: de zomer is voorbij. Traditiegetrouw komt er dan een incentive van BNP Paribas Fortis België om de lokale filmindustrie samen met de bioscoopuitbaters een duwtje in de rug te geven. WE LOVE CINEMA DAYS 2023 is dus opnieuw van de partij, waarin we durende 4 dagen aan 6 euro per film naar de bioscopen kunnen gaan. Lekker! Who is joining us? Lees verder We Love Cinema Days 2023 gaat deze week van start


Neem deel aan de Ultimate Movie Marathon van de We Love Cinema Days 2022!

Ultime Movie Marathon We Love Cinema Days 2022

MoviePulpers, jullie kunnen tonen hoe straf jullie wel zijn! Tijdens de We Love Cinema Days dagen de bioscoopuitbaters 100 filmfans uit om 3 dagen en 20 films te overleven in een cinemazaal. Na elke film krijgen alle deelnemers een reeks vragen te beantwoorden over de film die ze net zagen. Wie na drie dagen de meeste vragen correct heeft beantwoord, wint de hoofdprijs, en die is niet min: de winnaar van The Ultimate Movie Marathon kan gratis naar de cinema voor de rest van zijn of haar leven. Hoe vet is dat?

Lees verder Neem deel aan de Ultimate Movie Marathon van de We Love Cinema Days 2022!


De We Love Cinema Days gaan dit jaar door van 21 tot 24 september 2022

MoviePulpers, het is zomer, corona is voorbij maar de oorlog in Oekraïne hakt in ons budget. Damn you, Poetin!!! Gelukkig kunnen we nog op BNP Paribas Fortis België rekenen die blijft investeren in de lokale filmindustrie samen met de bioscoopuitbaters. Ook dit jaar gaan de WE LOVE CINEMA DAYS mede op initiatief van een groot deel van de lokale bioscopen, opnieuw 4 dagen lang door, nl. van woensdag 21 tot en met 24 september 2022. Ter gelegenheid van dit geweldige filmevent kan iedereen alle films ontdekken aan het unieke tarief van 6 euro per film per persoon!

Lees verder De We Love Cinema Days gaan dit jaar door van 21 tot 24 september 2022


BNP Paribas Fortis Film Days wordt We Love Cinema Days en gaat door van 22 tot 25 september 2021

We Love Cinema Days by BNP Paribas Fortis logo

België vergat cultuur & bioscoop tijdens de coronacrisis, maar laat niemand hier ooit nog over twijfelen: België is een cinema-land! Sinds de heropening van de zalen, een paar weken geleden, gingen we met z’n allen massaal terug naar de bioscoop. Ondanks streaming zien we onze favoriete films duidelijk het allerliefst op het grote scherm. En dat herwonnen plezier, die herwonnen beleving, wordt alleen nog maar intenser en interessanter tijdens de WE LOVE CINEMA DAYS with BNP Paribas Fortis van woensdag 22 september tot en met zaterdag 25 september 2021.

Lees verder BNP Paribas Fortis Film Days wordt We Love Cinema Days en gaat door van 22 tot 25 september 2021


BNP Paribas Fortis Film Days verplaatst naar november 2020

Voor liefhebbers van film die het graag iets goedkoper willen, is er wat teleurstellend nieuws, gezien het event verplaatst is naar het najaar. BNP Paribas Fortis Film Days zal doorgaan van 18 tot en met 21 november 2020! Positief nieuws is dat er dan wel meer grotere filmreleases in de planning staan zoals o.m. 007’s No Time to Die & Black Widow.

https://www.instagram.com/p/CEWJaxGnLnX/?igshid=f9jof6vxsphgBNP Paribas Fortis Film Days gaat door zoals gepland in 2020

View this post on Instagram

???

A post shared by BNP Paribas Fortis Film Days (@filmdays.be) on

Beste cinefielen in België, er zijn nog zekerheden in de wereld ondanks de huidige crisis. Zo wordt het duidelijker en duidelijker dat half mei de voorzorgsmaatregelen minder streng zullen zijn en dat zorgt ervoor dat filmfestivals in het najaar van 2020 doorgaan zoals gepland. Zo ook de BNP Paribas Fortis Film Days die in 2020 zullen doorgaan zoals verwacht van 23 tot en met 26 september 2020.


BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 22 tot 25 september in 2019

BNP Paribas Fortis Film Days 2019

Filmfans, na onze recente aankondiging is het nu officieel! De BNP Pariabs Fortis Film Days zijn terug met hun actie van 5,5 euro per film en worden dit jaar georganiseerd gedurende 4 dagen van zondag 22 september t.e.m. 25 september 2019. Op het programma staan films zoals Once Upon a Time in Hollywood, Hobbs & Shaw, Ad Astra, Dora The Explorer & IT Chapter 2.

Lees verder BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 22 tot 25 september in 2019


Is de datum voor BNP Paribas Fortis Film Days 2019 bekend?

View this post on Instagram

#filmdaysbe

A post shared by BNP Paribas Fortis Film Days (@filmdays.be) on

Vandaag was er op social media te lezen dat de Film Days jaarlijks georganiseerd door BNP Paribas Fortis in 2019 opnieuw georganiseerd zal worden. BNP Paribas Fortis Film Days staan altijd galant voor een aantal dagen avant-premières aan goedkope prijzen (5,5 euro per film). De editie van 2019 zal georganiseerd worden tussen 22 & 25 september, een dagje eerder als vorig jaar. Met deze datum in gedachten, kunnen we al druk speculeren welke films we te zien zullen krijgen. Zo staan er Downton Abbey, Struber & Le Dindon op de planning, maar in de komende weken zijn er ook The Joker, Gemini Man, Maleficent 2, Angry Birds 2, Pavarotti, The Woman in the Window & Shaun the Sheep 2: Farmageddon. Welke films zullen het halen in de selectie?BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 23 tot 26 september in 2018

BNP Paribas Fortis Film Days 2018 poster

Na de zomer hoef je niet in een zwart gat vallen, want dan zijn er de BNP Paribas Fortis Film Days! Het filmfeest gaat dit jaar door op zondag 23, maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september. Gedurende 4 dagen betaalt iedereen maar €5,5 voor een filmticket. Of je nu klant bent bij BNP Paribas Fortis of niet, iedereen is welkom om films te komen verslinden. Leuk detail: De beelden in de campagne voor de BNP Paribas Fortis Film Days 2018 zijn van niemand minder dan Franse regisseur Luc Besson (Valerian, Fifth Element). Het videoluik (cinema, tv, internet) bestaat uit 2 spots van Besson die ingesproken werden door de bekende acteurs Jonas Van Geel (Bowling Balls, Niet Schieten, Bad Trip), Evelien Bosmans (Marina, Welp, Halfweg), Stany Crets (Sprakeloos, Matroesjka’s, Team Spirit) & Maaike Cafmeyer (Loft, Bevergem). Bekijk de tv spots hier!

Lees verder BNP Paribas Fortis Film Days wordt georganiseerd van 23 tot 26 september in 2018