Dit zijn de Vlaamse stemmen van Trolls Wereldtour

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Trolls Wereldtour

Sony Pictures Belgium bevestigde al een tijdje terug in de naam van Universal Pictures & DreamWorks dat de originele Vlaamse stemmencast van Trolls terug is voor het vervolg van Trolls 2. Laura Tesoro & Jonas Vermeulen worden wel bijgestaan door oude bekenden Sean Dhondt, Halve Neuro, Showbizz Bart, maar ook nieuwe namen uit de Vlaamse showbizz-wereld zoals Kimberly Dhondt, Roel Vanderstukken, Sven De Ridder & hiphop artieste Leki.

Laura Tesoro & Jonas Vermeulen zijn dus terug als Poppy & Knoest. Kimberly Dhondt speelt de gevreesde antagoniste Barb, terwijl haar broer Sean Dhondt opnieuw de rol van Riff opneemt. Vlaamse stemregisseur Govert Deploige neemt weer wat rollen op zich zoals deze van Dickory. Ivan Pecnik is koning Quincy, Halve Neuro is terug als Cooper, Jef Neve is Chaz, Woodie Smalls is Prince D, Maarten Vancoillie is te horen als techno-troll Koning Trollex, Iwein Segers als Biggie en Roel Vanderstukken is Hickory. Leki maakt haar comeback als Koningin Essentie, met Sven De Ridder die altijd zijn grappige zelve is als Wolken Guy. Tot slot zijn Showbizz Bart & Sander Gillis samen Guy & Kleine Diamant. Andere stemmen zijn weggelegd voor Maxime Michiels als Delta Dawn, Frank Horlen als Koning Peppy, Roland Van Campenhout als Koning Thrash en overige rollen zijn voor Aline Goffin, Kevin Bellemans, Marlies Bosmans, Pieter Jan de Smet, Juan Gerlo, Cathy Petit, Isabelle Van Hecke, Peter Van Gucht, Esther Lybeert, Marieke Van Hooff & Daphne Wellens.

Poppy & Knoest keren terug in een all-star vervolg op de 2016 geanimeerde musicale hit van Dreamworks: Trolls Wereldtour. In een avontuur dat hen veel verder brengt dan wat ze al eerder wisten, ontdekken Poppy & Knoest dat ze maar één van de 6 verschillende Troll-stammen zijn, verspreid over 6 verschillende landen en toegewijd aan 6 soorten muziek: Funk, Country, Techno, Classical, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt om veel groter en veel luider te worden.

Een lid van de hard-rock royalty, Queen Barb, bijgestaan door haar vader King Thrash, wil alle andere soorten muziek vernietigen om de rock te laten regeren. Met het lot van de wereld op het spel, zijn Poppy en Knoest, samen met hun vrienden – Biggie, Chenille, Satin, Cooper & Guy Diamond – op pad gegaan om alle andere landen te bezoeken om de trollen te verenigen in harmonie tegen Barb.

Trolls Wereldtour gaat vanaf vandaag van start in avant-première, maar is officiel van 14 oktober 2020 te zien in Belgische bioscopen.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter