Franchise: Trolls Wereldtour

Trolls Wereldtour Dance Party Edition Blu-Ray recensie

Trolls Wereldtoer Blu-Ray recensie Trolls Wereldtour – Dance Party Edition *** 1/2

Regie: Walt Dohrn & David P. Smith (Shark Tale, The Mr. Peabody & Sherman Show)

Met de Vlaamse stemmen van Laura Tesoro, Jonas Vermeulen, Kimberly Dhondt, Halve Neuro, Showbizz Bart, Sean Dhondt,Roel Vanderstukken, Sven De Ridder, Leki,…

Speeltijd: 90′

Ga kijken als je hield van het vorige Trolls.

Lees verder Trolls Wereldtour Dance Party Edition Blu-Ray recensie

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Trolls Wereldtour

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Trolls Wereldtour

Sony Pictures Belgium bevestigde al een tijdje terug in de naam van Universal Pictures & DreamWorks dat de originele Vlaamse stemmencast van Trolls terug is voor het vervolg van Trolls 2. Laura Tesoro & Jonas Vermeulen worden wel bijgestaan door oude bekenden Sean Dhondt, Halve Neuro, Showbizz Bart, maar ook nieuwe namen uit de Vlaamse showbizz-wereld zoals Kimberly Dhondt, Roel Vanderstukken, Sven De Ridder & hiphop artieste Leki.

Lees verder Dit zijn de Vlaamse stemmen van Trolls Wereldtour
Laura Tesoro & Jonas Vermeulen komen terug voor Trolls Wereldtour

Trolls 2 Wereldtour banner

Sony Pictures Belgium bevestigt in de naam van Universal Pictures dat de originele Vlaamse stemmencast van Trolls terug is voor het vervolg van Trolls 2. Trolls Wereldtour zal dus Laura Tesoro & Jonas Vermeulen in de hoofdcast hebben als Poppy & Knoest. Trolls 2 Wereldtour wordt verwacht op 25 maart 2020.

Lees verder Laura Tesoro & Jonas Vermeulen komen terug voor Trolls Wereldtour


Trolls World Tour trailer met Anna Kendrick

Trolls World Tour trailer met Anna Kendrick

De allereerste Trolls-film was (eindelijk opnieuw) een schot in de roos voor DreamWorks en met zijn lucratieve Netflix-deal heeft het genoeg tijd gehad om in te spelen op de allerjongsten onder ons. Nu is er een 2de Trolls-film op komst met de ondertitel World Tour. Samen met Anna Kendrick (Pitch Perfect, The Accountant, A Simple Favor) & Justin Timberlake kan je een stevig muziekfeestje verwachten. Hopelijk is Laura Tesoro opnieuw van de partij in de Vlaamse versie van Trolls World Tour. Na de veelvuldige karakterposters, bekijk onderaan de eerste internationale Trolls World Tour trailer met Anna Kendrick als Poppy.

Lees verder Trolls World Tour trailer met Anna Kendrick