Meer over Frozen 2 (film of serie)

Frozen 2 recensie

Frozen 2 poster met Elsa en AnnaFrozen 2 *** 1/2

Regie: Chris Buck & Jennifer Lee (Frozen & Wreck-It Ralph)

Met de stemmen van Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad,…

Speeltijd: 108′

Ga kijken als je hield van Maleficent 2, Lord of the Rings & Brave.

Lees verder Frozen 2 recensie

Aline Goffin & Elke Buyle zijn terug als de Vlaamse stemmen van Frozen 2

Aline Goffin & Elke Buyle zijn terug als de Vlaamse stemmen van Frozen 2

Disney België brengt de hele Vlaamse stemmencast terug van Frozen voor het nieuwe Frozen 2. Dat betekent dus ook dat Aline Goffin & Elke Buyle terug zijn als Anna & Elsa, Govert Deploige (De Grinch, Ralph Breaks the Internet) is terug als Olaf & Guilaumme Devos als Kristoff.

Lees verder Aline Goffin & Elke Buyle zijn terug als de Vlaamse stemmen van Frozen 2

Aziatische Midherfstfestival posters voor opkomende Disney-films

Aziatische Midherfstfestival poster voor opkomende Disney-films Aziatische Midherfstfestival poster voor opkomende Disney-films

Aziatische Midherfstfestival poster voor opkomende Disney-films Aziatische Midherfstfestival poster voor opkomende Disney-films Aziatische Midherfstfestival poster voor opkomende Disney-films

Aziatische Midherfstfestival poster voor opkomende Disney-films Frozen 2, Star Wars IX: The Rise of Skywalker, Maleficent 2, Mulan & Onward.

UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De magie van trailers is niet te onderschatten en dat weten de filmstudio’s maar al te goed. In de stijgende lijn van online videoconsumptie is het nu mogelijk om te meten hoeveel keer een trailer wereldwijd wordt gezien binnen de eerste 24 uur op YouTube, Twitter & Facebook en dit is de nieuwe manier om te voorspellen welke blockbuster het box office succes van het moment gaat zijn. MoviePulp lijst voor jullie de top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op YouTube, Facebook & Twitter. We houden deze post regelmatig up to date.

Lees verder UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De officiële Frozen 2 trailer is hier

De officiële Frozen 2 trailer is hier

Ana & Elsa uit Frozen zijn vandaag de dag niet meer uit de gedachten van het doorsnee kind te halen. Laat staan dat Disney ooit verwacht had dat het sprookje van de Sneeuwkoningin ooit zo’n succes zou worden bij de millenials van deze tijden. Maar hoe ga je verder vanaf hier? Je neemt het scenario van J.R.R. Tolkien & het werk van Peter Jackson als barometer om een kindvriendelijke versie van de wereld der trollen & feeën tot leven te brengen en je noemt het Frozen 2. Vanaf november 2019 in Belgische bioscopen, geniet van de nieuwe trailer van Frozen 2 met de Engelse stemmen Kristen Bell, Idina Menzel, Santino Fontana, Jonathan Groff & Josh Gad.

Lees verder De officiële Frozen 2 trailer is hier