The Minions op iTunes review

The Minions posterThe Minions ** 1/2

Regie: Kyle Balda & Pierre Coffin

Met Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Carell,…

Speeltijd: 91′

Ga kijken als je hield van Despicable Me 2.

Het verhaal: Bob, Stuart & Kevin gaan op zoek naar de grootste schurk in de geschiedenis en komen na heel veel zoeken terecht bij de immens populaire Scarlet Overkill.

The Minions met Scarlet Overkill

Ons verdict: The Minions zijn een fenomeen: wat een aantal jaren geleden Frozen teweeg bracht bij kinderen is sinds dit jaar The Minions geworden. Pennen, luchtmatrassen, ijsjes, USB-sticks,… Jep, de merchandising loopt op volle toeren! Aan de box office mochten ze dit jaar ook niet klagen: ze bliezen de mooie resultaten van Gru uit Despeciable Me omver en gingen tot het uiterste door de meest succesvolle film van 2015 aan de Belgische box office te worden. Maar brengen de Minions ook kwaliteit in hun film?

MoviePulp.be ging het voor jullie uitzoeken en kon spijtig genoeg niet veel goeds terugvinden in deze Universal Pictures-productie. OK, leuk, de stemmen van Sandra Bullock, Michael Keaton & Jon Hamm doen de revue in de succesvolle prequel van een animatiefilm, maar verder komt de humor er maar weinig uit. Alle grappige oneliners kan je terugvinden in de trailers en het geïmproviseerd Spaans begint op de duur wel de strot uit te hangen (of moet ik zeggen de papaja?). Versta me niet verkeerd: The Minions is een aardige animatiefilm, maar in het genre zijn er al ontelbaar betere versies geweest zoals Ratatouille & Ice Age.

Kortom, de Minions zijn leuke figuurtjes, maar deze film zuigt een beetje.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

2 gedachten op “The Minions op iTunes review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter