Meer over Godzilla (film of serie)

Godzilla van regisseur Gareth Edwards met Bryan Cranston, Elizabeth Olsen en Aaron Johnson. In Godzilla is Joe Brody een wetenschapper die een vreemde ontdekking…

Box Office België update (2014 week 20)

Godzilla 2014 banner

Het mag uiteraard niet verbazen, maar Godzilla heeft de voorbije week de nummer 1 positie overgenomen van Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? Met een omzet van 522.389 euro haalt het een topresultaat (4de beste resultaat in een openingsweek aan de Box office België), maar het breekt geen recorden dit jaar (deze staan nog steeds op naam van The Wolf of Wall Street, The Amazing Spider-Man 2 en 300: Rise of an Empire). 20th Century Fox zal ook blij zijn met het verrassend sterke resultaat van The Other Woman, die binnen kwam om plaats 2 met een omzet van 210.439 euro. Het wordt nu afwachten naar X-Men: Days of Future Past die vanaf vandaag in de Belgische bioscopen draait.

Nog meer Godzilla clips

Na de eerste clip ‘Let Them Fight‘ van Godzilla krijgen we nu 4 nieuwe clips ‘Muto’, ‘This Is My Job’, ‘I Deserve Answers’ en ‘You Need To Get Out of There’ met meer screenplay van acteurs , en .

Lees verder Nog meer Godzilla clips

Eerste Godzilla clip staat online

De eerste clip van de nieuwe Godzilla film staat online! Godzilla opent op 16 mei in de bioscopen wereldwijd en een kleine 2 weken voor het lanceren van Godzilla krijgen we eindelijk het monster te zien in deze film samen met screenplat van o.m. Ken Watanabe en Elizabeth Olsen. ENJOY!!!