Franchise: Nieuw op Disney Plus


Dit zijn de aankondigingen van Disney Plus Day 2021

Coming in 2022 | Disney+

MoviePulpers, het mag niet verrassend zijn dat één van de meest dominante streamingdiensten in de wereld, Disney+, nieuwe Europese content gaat aanbieden in heel Europa, gezien de druk van heel wat legislatuur door lokale besturen. Maar het kiest op Disney Plus Day voor Spaanse content met o.m. een nieuwe Original met de werktitel Balenciaga. De cast van Wedding Season is tevens bekend samen met de regisseur & cast van Nautilus, terwijl we heel wat updates krijgen over films, series & documentaires die al deels werden aangekondigd de voorbije kwartalen. Voor diegenen dat het zich afvragen, er is niet echt een live-event op Disney Plus Day, maar het merendeel van de previews van Marvel, Pixar & Star Wars en meer kan je enkel bekijken op het streamingplatform van Disney Plus zelf. Word dus zeker abonnee door te klikken op deze link of ga meteen naar de previews via deze link.

Continue reading Dit zijn de aankondigingen van Disney Plus Day 2021Pam & Tommy, Welcome to Wrexham, Fleishman is in Trouble & Only Murders in the Building onderweg naar STAR van Disney Plus België

Disney Plus België bevestigt vandaag dat er meer dan 20 nieuwe titels komen die exclusief als Star Originals in première zullen gaan in België, waaronder Pam & Tommy met Sebastian Stan & Lily James, Welcome to Wrexham door Ryan Reynolds, Fleishman is in Trouble & Only Murders in the Building met Steve Martin & Selena Gomez.

Continue reading Pam & Tommy, Welcome to Wrexham, Fleishman is in Trouble & Only Murders in the Building onderweg naar STAR van Disney Plus België


Wat we op Disney Plus mogen verwachten vanaf maart 2021

Coming This March | Disney+


Wat we mogen verwachten van Disney in 2021 & 2022 dankzij Marvel, Star Was, Pixar en meer

Zoals verwacht kondigde The Walt Disney Company heel wat nieuws aan tijdens hun zogenaamde Investors Day 2020 en het is daarbij duidelijk dat het een versnelling hoger schakelt. We hebben reeds de grootste blikvangers aangekondigd in aparte posts, maar dachten jullie toch één volledig overzicht te geven van wat er allemaal komt in 2021 op Disney Plus in de werelden van Marvel, Star Wars, Pixar en meer, maar ook wat we mogen verwachten in bioscopen.

Continue reading Wat we mogen verwachten van Disney in 2021 & 2022 dankzij Marvel, Star Was, Pixar en meer