Franchise: Marvel


Marvel’s Phase 5 start vanaf 2023 volgens Kevin Feige, MCU verwelkomt iedereen op de Multiverse Saga

Afgelopen nacht is er wederom heel wat nieuws aangekondigd op San Diego Comic-Con 2022 aan de kant van Marvel Studios, MoviePulpers! Zo zal Marvel’s Phase 4 tot een einde komen met Black Panther Wakanda Forever aan het einde van het filmjaar 2022. Het reeds aangekondigde Ant-Man & the Wasp: Quantumania zal de start betekenen van Marvel Studios Phase 5 met 6 nieuwe series & 5 nieuwe blockbusters. Fantastic Four zal Phase 6 inluiden en Phase 4, 5 & 6 luiden met z’n allen The Multiverse Saga in.

Lees verder Marvel’s Phase 5 start vanaf 2023 volgens Kevin Feige, MCU verwelkomt iedereen op de Multiverse Saga

UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De magie van trailers is niet te onderschatten en dat weten de filmstudio’s maar al te goed. In de stijgende lijn van online videoconsumptie is het nu mogelijk om te meten hoeveel keer een trailer wereldwijd wordt gezien binnen de eerste 24 uur op YouTube, Twitter & Facebook en dit is de nieuwe manier om te voorspellen welke blockbuster het box office succes van het moment gaat zijn. MoviePulp lijst voor jullie de top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op YouTube, Facebook & Twitter. We houden deze post regelmatig up to date.

Lees verder UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij


Verenigt S.W.O.R.D. de werelden van de X-Men, Spider-Man & Fantastic Four met de Marvel Cinematic Universe Phase 4?

Heel wat Marvel Studios-liefhebbers gingen het voorbije weekend kijken naar WandaVision en de oplettende comic book-fan zag hoe de eerste Marvel Studios-reeks subtiel (met een knalrode helikopter in een zwart-witte omgeving) de vervanger van S.H.I.E.L.D. introduceerde in de 2de aflevering van WandaVision: S.W.O.R.D. Wie is deze mysterieuze organisatie? En wat gaat deze betekenen in het nieuwe Phase 4 van de Marvel Cinematic Universe?

Lees verder Verenigt S.W.O.R.D. de werelden van de X-Men, Spider-Man & Fantastic Four met de Marvel Cinematic Universe Phase 4?


Adil El Arbi & Bilall Fallah willen heel graag Rated R-films regisseren binnen de Marvel Cinematic Universe

Het is geen publiek geheim dat Belgisch regisseurs Adil El Arbi & Bilall Fallah in gesprek zijn met Marvel Studios & Disney sinds hun kassucces Bad Boys for Life. Ze hebben nu ook een tipje van de sluier verteld over welke films ze graag binnen de Marvel Cinematic Universe willen regisseren: Blade of Deadpool 3.

Lees verder Adil El Arbi & Bilall Fallah willen heel graag Rated R-films regisseren binnen de Marvel Cinematic Universe

Gaan Adil El Arbi & Bilall Fallah aan het werk voor Marvel Studios?

De vliegende start van Bad Boys for Life gaat niet onopgemerkt voorbij in Hollywood wat betekent dat het opportuniteiten regent voor Adil El Arbi & Bilall Fallah (Patser, Black, Image). Beide Belgische regisseurs zijn bezig om Beverly Hills 4 met Eddy Murphy op poten te zetten voor Netflix, maar op Studio Brussel meldde het duo ook dat ze in gesprek zijn met Marvel Studios. Het zijn verkennende gesprekken, dus het is niet duidelijk of ze aan het werk gaan voor een film of serie. Of dat ze uberhaupt aan het werk gaan voor de meest winstgevende filmstudio van The Walt Disney Company. Wie wil er dat Adil El Arbi & Bilall Fallah aan het werk gaan voor Marvel Studios? Zo ja, welke serie of film binnen de Marvel Cinematic Universe?


UPDATE: Coup d’état, Spider-Man 3 toch opnieuw een deel van MCU

Coup d'état, Spider-Man 3 toch opnieuw een deel van MCU

Kevin Feige lijkt niet weg te slaan van de headlines deze week, want na zijn aankondiging om een nieuwe Star Wars te produceren, is er nieuws dat de man opnieuw producer zal worden van de 3de Spider-Man-film binnen de Marvel Cinematic Universe. Zo lijkt het er op dat Disney & Sony voor één laatste film met Tom Holland in de hoofdrol & Jon Watts in de regiestoel zullen samenwerken. Spider-Man MCU 3 zal zo een onderdeel worden van Marvel’s Phase 4 met een release in de zomer van 2021.

Lees verder UPDATE: Coup d’état, Spider-Man 3 toch opnieuw een deel van MCU

Geen Spider-Man meer in MCU, deal tussen Sony & Disney op de klippen

Geen Spider-Man meer in MCU, deal tussen Sony & Disney op de klippen

Het was ergens te verwachten na de Phase 4-aankondigingen van Disney op San Diego Comic-Con, maar een oordeel is volgens Deadline.com geveld over de toekomst van Spidey op het grote scherm. Sony & Disney zetten hun samenwerking rond Spider-Man in de Marvel Cinematic Universe stop ondanks het feit dat Spider-Man: Far from Home meer dan 1 miljard dollar opleverde aan de internationale box office en de meest succesvolle Spider-Man aller tijde werd (Spider-Man: Far from Home is zelfs de grootste film voor Sony aller tijde voor James Bond’s Skyfall). Sony & Disney komen maar niet overeen over het financiële plaatje, nu er een ander management aan boord is van de Japanse mediaconglomeraat, en producer Kevin Feige bij Marvel Studios is genoodzaakt de handdoek in de ring te gooien. Beide filmstudio’s vinden de 50/50-deal waarbij de helft van de opbrengst naar Disney gaat en de andere helft naar Sony onvoldoende. Wat de toekomst voor Spider-Man zal zijn, is met dit nieuws volledig onbekend. Zo is Sony wel bezig met een alternatieve kijk op het Spider-Man-universum met Venom, Morbius & binnenkort Venom 2, maar het is lang niet zeker dat Tom Holland & regisseur Jon Watts die nog 2 films in hun contract hebben staan, terug mogen komen binnen het Venom-universum van Sony. Wordt ongetwijfeld vervolgd, maar dit is geen goed nieuws voor de vele comic book fans out there.

Lees verder Geen Spider-Man meer in MCU, deal tussen Sony & Disney op de klippen


Phase 4 van de Marvel Cinematic Universe werd officieel aangekondigd op San Diego Comic-Com 2019

Phase 4 van de Marvel Cinematic Universe werd officieel aangekondigd op San Diego Comic-Com 2019

De kogel is door de kerk! Marvel Studios heeft eindelijk zijn eerste plannen voor Phase 4 gelanceerd: Black Widow, Doctor Strange 2, Thor 4, The Eternals, Shang-Chi & Blade werden vannacht aangekondigd op San Diego Comic-Con om fase 4 van de Marvel Cinematic Universe in te luiden. Ook is er plaats voor Black Panther 2, Captain Marvel 2 & Guardians of the Galaxy Vol. 3. Simultaan zullen op Disney+ Falcon & the Winter Soldier, WandaVision, Loki & Hawkeye verschijnen on de MCU te ondersteunen. Tot slot werd aangekondigd dat niet de X-Men, maar eerder de Fantastic Four hun intrede zullen doen in de Marvel Cinematic Universe.

Lees verder Phase 4 van de Marvel Cinematic Universe werd officieel aangekondigd op San Diego Comic-Com 2019