Franchise: Spider-Man No Way Home

Titel: Spider-Man: No Way Home

CAST: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori, Marisa Tomei, Jon Favreau, J.K Simmons, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe,…

Regie: Jon Watts (Cop Car, Spider-Man: Far from Home)

SYNOPSIS: Voor het eerst in de filmgeschiedenis van Spider-Man wordt onze vriendelijke buurtheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer scheiden van de hoge inzet van een superheld zijn. Wanneer hij om hulp vraagt van Doctor Strange, wordt de inzet nog gevaarlijker, waardoor hij moet ontdekken wat het werkelijk betekent om Spider-Man te zijn.

UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De magie van trailers is niet te onderschatten en dat weten de filmstudio’s maar al te goed. In de stijgende lijn van online videoconsumptie is het nu mogelijk om te meten hoeveel keer een trailer wereldwijd wordt gezien binnen de eerste 24 uur op YouTube, Twitter & Facebook en dit is de nieuwe manier om te voorspellen welke blockbuster het box office succes van het moment gaat zijn. MoviePulp lijst voor jullie de top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op YouTube, Facebook & Twitter. We houden deze post regelmatig up to date.

Lees verder UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rijSpider-Man No Way Home recensie op iTunes

Spider-Man: No Way Home recensie op iTunesSpider-Man: No Way Home *** 1/2

Regie: Jon Watts (Cop Car, Spider-Man: Far from Home)

Met Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori, Marisa Tomei, Jon Favreau, J.K Simmons, Alfred Molina, Jamie FoxxWillem Dafoe,…

Speeltijd: 148′

Ga kijken als je hield van The Avengers: Endgame.

Lees verder Spider-Man No Way Home recensie op iTunes


Spider-Man: No Way Home komt op 15 maart 2022 op VOD in België

Goed nieuws, MoviePulpers, want Spider-Man No Way Home mag dan wel de ‘cashcow’ zijn van Belgische bioscopen momenteel, we kennen eindelijk een home entertainment release en deze gaat globaal over maar liefst 45 markten waaronder België! Spider-Man: No Way Home zal dus in België beschikbaar zijn op VOD vanaf 15 maart 2022. Hou je daarbij ook vast voor maar liefst 80 minuten aan extra footage achter de schermen.

Lees verder Spider-Man: No Way Home komt op 15 maart 2022 op VOD in BelgiëSpider-Man: No Way Home overtreft de box office cijfers van The Avengers: Endgame in België

Het is gebeurd, Marvel-fans. Na Spider-Man 3 is het eindelijk gelukt van de Spider-Man-franchise om opnieuw de grootste comic book-franchise te worden binnen de Marvel-familie. Zo zijn er voor Spider-Man: No Way Home meer dan 1,05 miljoen bezoekers in bioscopen geweest (het bezoekersaantal van The Avengers: Endgame) en komt het in de top 15 beste films aller tijde in België terecht. Bravo aan Sony Pictures Belgium!

Fenomenale openingsweekend van Spider-Man: No Way Home aan Box Office België

Fenomenale openingsdag van Spider-Man: No Way Home aan Box Office België - NO SPOILERS

MoviePulpers, het brak al de voorverkoop records van Kinepolis België in tijden van corona, maar met bijna 40.000 Belgische bezoekers en een dagomzet van zo’n 330.000 euro op 15 december 2021 alleen behaalde de nieuwste Spider-Man-film No Way Home de beste openingsdag van 2021, nog vóór kanjers in filmjaar 2021 zoals No Time To Die & Fast & Furious 9. Het wordt zo de grootste film van het jaar met een openingsresultaat van zo’n 2,44 miljoen euro of 2,76 miljoen dollar of een bezoekersaantal van bijna 300.000.

Lees verder Fenomenale openingsweekend van Spider-Man: No Way Home aan Box Office België