Tag Archives: No Time to Die

Titel: No Time to Die

Cast: Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Christop Waltz, Naomie Harris, Billy Magnussen, Jeffrey Wright, Rory Kinnear & David Dencik

Regie: Cary Joji Fukunaga

SYNOPSIS: Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en leidt Bond tot een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

James Bond’s No Time to Die is vanaf 16 februari 2022 in België beschikbaar op Blu-Ray, DVD & VOD

Ja, MoviePulpers, het is voorlopig de grootste bioscoopfilm van filmjaar 2021 en zal daardoor nog even in Belgische bioscopen draaien, maar vanaf februari is het zo ver! Op 16 februari 2022 kan je Daniel Craig’s laatste zwanenzang No Time to Die, het 25ste deel van de James Bond-serie, in huis halen.

Continue reading James Bond’s No Time to Die is vanaf 16 februari 2022 in België beschikbaar op Blu-Ray, DVD & VOD


No Time to Die brengt de Belg terug naar de bioscoop met een opening van 1,24 miljoen euro

No Time to Die brengt de Belg terug naar de bioscoop met een opening van 1,24 miljoen euro

De Belgische cinema is met de komst van de nieuwste James Bond-film No Time to Die terug van weggeweest! Met bijna 150.000 bezoekers overtreft de 25ste Bond-film het vorige record voor de beste release sinds de heropening van de Belgische bioscopen in 2021 dat tot nu toe in handen was van F9: The Fast Saga (102.000 bezoekers). De top 5 wordt tot nu toe verder aangevuld door Black Widow, Dune & Shang-Chi.

Continue reading No Time to Die brengt de Belg terug naar de bioscoop met een opening van 1,24 miljoen euro


007’s No Time to Die recensie in IMAX

xxxxxNo Time to Die *** 1/2 in IMAX ****

Regie: Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective S1, Maniac)

Met Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Naomie Harris, Billy Magnussen, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, David Dencik,…

Speeltijd: 163′

Ga kijken als je hield van de nieuwe James Bond-films zoals Spectre & Skyfall.

Continue reading 007’s No Time to Die recensie in IMAXNieuwe No Time to Die trailer lanceert podcast

NO TIME TO DIE | The Official James Bond Podcast Trailer

Een trailer die een podcast aankondigt? Klopt, goeie zaak, want het is 2020 en podcasts zijn in opmars en daar wil James Bond zich als eerste grote filmfranchise in vastbijten. Een lijst van 6 podcasts zal u meer inzicht moeten geven in de film No Time To Die. Voor elke aflevering zal James King exclusieve interviews afnemen met acteurs, producenten, muzikanten & technici om alle geheimen van ‘s werelds meest iconische spion te ontdekken.

Continue reading Nieuwe No Time to Die trailer lanceert podcast