MoviePulp

Alle posts over de film Bond 25 op MoviePulp and other fiction • Ana De Armas wordt nieuwe Bondgirl

  We moesten onze adem inhouden vandaag, want er waren geruchten dat er tijdens de James Bond-livestreaming op YouTube een nieuwe titel van James Bond 25 zou komen, maar we kregen beter nieuws! Niemand minder dan de mooie Ana De Armas die gekend is voor haar rollen in Blade Runner 2049, Knock Knock & War Dogs wordt de nieuwe Bondgirl voor James Bond 25. Ze neemt de fakkel over van Monica Belluci.

  Lees verder…


  Meer over


 • Vertolkt Rami Malek de schurkenrol in Bond 25?

  Vertolkt Rami Malek de schurkenrol in Bond 25?

  Interessant gerucht dat momenteel de ronde gaat en misschien wel goed zou kunnen kloppen. Oscar-, Golden Globe- & Emmy Awards-winnaar Rami Malek (Mr. Robot, Bohemian Rhapsody) zou de vijand van Daniel Craig worden in Bond 25. Ook Billy Magnussen zou gecast zijn als CIA-agent. Eerder was al bekend dat Cary Joji Fukunaga (Maniac, True Detective) de regiestoel overneemt van Danny Boyle en castleden uit Skyfall & Spectre Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw & Ralph Fiennes zijn opnieuw van de partij. Bond 25 wordt gereleased in 8 april 2020.

  Lees verder…


  Meer over


 • BREAKING: Cary Fukunaga neemt Bond 25 op zich

  BREAKING: Cary Fukunaga neemt Bond 25 op zich

  Cary Joji Fukunaga, de bedenker van series zoals True Detective, Maniac & regisseur van Netflix-filmklassieker Beasts of no Nation, neemt de fakkel over van regisseur Danny Boyle om de nieuwste James Bond-film te maken. Danny Boyle viel recent weg van het filmproject wegens creatieve redenen.

  Lees verder…


  Meer over


 • Geen Bond meer voor Danny Boyle

  Geen Bond meer voor Danny Boyle

  Slumdog Millionaire, Trainspotting, Sunshine & Trance regisseur Danny Boyle heeft zich wegens creatieve verschillen gedistancieerd van de allernieuwste Bondfilm. Dat meldt de officiële Twitterpagina van de James Bond-franchise. Al bij de aankondiging ging het licht mis, gezien de huisscenarioschrijver van Boyle John Hodge geen scenario mocht schrijven voor de nieuwste James Bond-film. Ook is Danny Boyle niet dol op het regisseren van franchises. Bond 25 is dus op zoek naar een regisseur. Wie voelt zich geroepen?

  Lees verder…


  Meer over


 • BIJNA! Bond 25 met Danny Boyle krijgt oranje licht

  BIJNA! Bond 25 met Danny Boyle krijgt oranje licht

  Variety bevestigt na de aankondiging van Metro New York dat Danny Boyle zo goed als zeker de regisseur wordt van de allernieuwste Bond-film. De samenwerking heeft officieel nog geen groen licht gekregen vanwege het feit dat de film met zijn script nog in pre-productie zijn, maar als het script door John Hodge & de timing goed zit (Boyle werkt momenteel aan de televisieserie Trust voor FX & een musical met Love Actually-schrijver Richard Curtis), wordt Danny Boyle ongetwijfeld de volgende regisseur van de James Bond-franchise. Geen Christopher Nolan dus en de perfecte opstap voor Boyle die momenteel een dipje kent in zijn carrière vanwege het teleurstellende T2: Trainspotting & Steve Jobs. Zoals reeds geweten, komt Daniel Craig terug als onze favoriete 007 en samen met de regisseurskunsten van de man achter Trance, Slumdog Millionaire, 28 Days Later & Sunshine kan dit enkel en alleen maar goed komen. Noteer alvast november – december 2019 in de agenda als tijdelijke internationale release date!


  Meer over


 • Komt Daniel Craig terug als James Bond dankzij Christopher Nolan?

  Komt Daniel Craig terug als James Bond dankzij Christopher Nolan?

  Nu Dunkirk stil aan de bioscopen binnenkomt, is het tijd voor nieuwe speculatie rond Nolan’s nieuwste filmproject. En daar kijken we altijd met haviksogen naaruit! Christopher Nolan heeft altijd een boontje gehad voor de 007-franchise en recente geruchten gaan de ronde dat hij voor de zoveelste keer in gesprek is met de familie Broccoli (Albert R. Broccoli in het verleden) & Michael G. Wilson om de 25ste James Bond-film te maken. Als dat zo is, zou het wel eens goed kunnen dat Daniel Craig terugkomt als James Bond! Producer Barbara Broccoli zou eveneens achter de coulissen aan het werken zijn om Adele terug aan boord te krijgen om de soundtrack van Bond 25 te voorzien, aldus The Mirror. Krijgen we een nieuwe James Bond-film die terug het legendarische werk vanuit het verleden weerspiegelt? De James Bond-franchise bracht al meer dan 2,11 miljard dollar op in de Verenigde Staten met Skyfall die maar liefst 1,10 miljard dollar opbracht over de hele wereld. Het zou de 5de film worden van Daniel Craig als James Bond en dat zet hem boven Pierce Brosnan (4) & net na Sean Connery (6) & Roger Moore (7). Sorry, Idris Elba

  Lees verder…