Tag Archives: No Time to Die

Titel: No Time to Die

Cast: Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Christop Waltz, Naomie Harris, Billy Magnussen, Jeffrey Wright, Rory Kinnear & David Dencik

Regie: Cary Joji Fukunaga

SYNOPSIS: Bond heeft zijn actieve dienst achter zich gelaten en geniet van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel lastiger te zijn dan verwacht en leidt Bond tot een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Nieuwe No Time to Die trailer lanceert podcast

NO TIME TO DIE | The Official James Bond Podcast Trailer

Een trailer die een podcast aankondigt? Klopt, goeie zaak, want het is 2020 en podcasts zijn in opmars en daar wil James Bond zich als eerste grote filmfranchise in vastbijten. Een lijst van 6 podcasts zal u meer inzicht moeten geven in de film No Time To Die. Voor elke aflevering zal James King exclusieve interviews afnemen met acteurs, producenten, muzikanten & technici om alle geheimen van ’s werelds meest iconische spion te ontdekken.

Continue reading Nieuwe No Time to Die trailer lanceert podcast


Kersvers Grammy-winnares Billie Eilish voorziet No Time to Die van theme

Met deze tweet laat de James Bond-franchise officieel weten dat Grammy-zangeres No Time to Die zal voorzien van de themesong. Ze volgt in de voetstappen van Adele, Sam Smith, Tom Jones, Madonna, Tina Turner en vele meer. Wanneer het liedje wordt vrijgegeven op Spotify & Apple Music is nog niet duidelijk.