Meer over star wars (film of serie)

Alle lichtzwaarden uit het Star Wars-universum

Lees verder Alle lichtzwaarden uit het Star Wars-universum

Exit David Benioff & D.B. Weiss, toekomst van Star Wars onzeker?

Volgens Deadline.com is er een haar in de boter bij Disney, want Game of Thrones-schrijvers David Benioff & D.B. Weiss zouden de Star Wars-franchise verlaten. Het duo moest nieuwe films voorzien in 2022, 2023 & 2024 waardoor de trilogie van Rian Johnson vertraging opliep. Benioff & Weiss zouden de focus nu leggen op hun Netflix-deal die geschat wordt op een omzet van 300 miljoen dollar.

Lees verder Exit David Benioff & D.B. Weiss, toekomst van Star Wars onzeker?

Zet je schrap voor Star Wars Triple Force Friday

Zet je schrap voor Star Wars Triple Force Friday

Ja, je leest het goed, opnieuw een nieuwe Disney-event. Alsof Disney nog meer buzz nodig heeft… Maar goed, we krijgen een nieuwe Star Wars-event die wereldwijd gestreamd zal worden op YouTube en allerlei nieuws zal vrijgeven over The Mandalorian, Star Wars IX : The Rise of Skywalker & meer. Voor Star Wars zijn we altijd in de markt, dus begin er NU aan en volg het vanaf live vanuit Pinewood Studios.

Lees verder Zet je schrap voor Star Wars Triple Force Friday

UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

De magie van trailers is niet te onderschatten en dat weten de filmstudio’s maar al te goed. In de stijgende lijn van online videoconsumptie is het nu mogelijk om te meten hoeveel keer een trailer wereldwijd wordt gezien binnen de eerste 24 uur op YouTube, Twitter & Facebook en dit is de nieuwe manier om te voorspellen welke blockbuster het box office succes van het moment gaat zijn. MoviePulp lijst voor jullie de top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op YouTube, Facebook & Twitter. We houden deze post regelmatig up to date.

Lees verder UPDATE: De top 10 meest bekeken trailers in 24 uur op een rij

Disney verplaatst Avatar-films, nieuwe Star Wars trilogie vanaf 2022

Disney verplaatst Avatar-films, nieuwe Star Wars trilogie vanaf 2022

Het Huis van de Muis is van plan om zijn investering in 21th Century Fox te laten renderen in een toch wel vreemde manier. Zo werden de Avatar-films met een jaar verplaatst naar december 2021, 2023, 2025 & 2027, terwijl we vanaf 2022 nieuwe Star Wars-films krijgen van de Games of Thrones-bedenkers David Benioff & D.B. Weiss. Rian Johnson wordt zo vanwege de polemiek rond The Last Jedi verrassend opzij gezet. 2020 wordt grotendeels een transitiejaar voor The Walt Disney Company met 2 Marvel-films (waarschijnlijk The Eternals & Black Widow), 3 Marvel-films in 2021 & 3 Marvel-films in 2022. New Mutants werd opnieuw verplaatst met een jaar alsook Artemis Fowl. Voorlopig geen spoor meer van X-Men-, Deadpool- of Gambit-films wat samen met de aankondiging van 4 Pixar-animatiefilms, 3 Disney animatiefilms (waaronder Frozen 2) & maar liefst 12 Live Action Disney-films (waaronder Maleficent 2, Cruella & Mulan) erop wijst dat er nog weinig overblijft van het voormalige (Rated R) Fox-imperium met franchises zoals Alien, Planet of the Apes, Predator & Die Hard. Buiten Indiana Jones dan dat een Disney-treatment zal krijgen vanaf september 2021. Wat vinden jullie van de planning?

Lees verder Disney verplaatst Avatar-films, nieuwe Star Wars trilogie vanaf 2022

Goodbye Chewie & Peter Mayhew

Sad news, Star Wars-fans, want het is eindelijk zo ver. Of moet ik zeggen dat het noodlot heeft toegeslaan? Peter Mayhew, acteur vooral bekend voor zijn rol als Chewbacca in de originele Star Wars-films & Star Wars: A Force Awakens, stierf op deze week. Hij stierf aan de gevolgen van een hartaanval en werd 74. De familie van Mayhew deelde dit nieuws op Twitter-account.

Lees verder Goodbye Chewie & Peter Mayhew

Star Wars Identities recensie in Paleis 2 van Brussels Expo

Star Wars Identities recensie in Paleis 2 van Brussels ExpoStar Wars Identities *** door X3 Productions

Met figuren zoals Darth Vader, Yoda, Han Solo, Chewbacca, R2-D2, C-3PO, Stormtroopers, Boba Fett, Jabba the Hutt, rebellen, AT-AT’s en meer.

Waar? Paleis 2, Brussel Expo Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Hoeveel tijd heb je nodig? Hooguit 2 uur.

Ga kijken als je hield van Museum of Popular Culture in Seattle.

Lees verder Star Wars Identities recensie in Paleis 2 van Brussels Expo

Disney zet Star Wars spin-off films on hold

Disney zet Star Wars spin-off films on hold

Trouble in paradise, want Disney heeft tijdelijk de verschillende spin-off films van Star Wars on hold gezet. Normaal waren nieuwe films met regisseurs Stephen Daldry & James Mangold in de maak voor figuren zoals Obi-Wan, Yoda, Boba Fett & een verse trilogie voor Han Solo, maar dat is dus nu een andere zaak. Oorzaak is ongetwijfeld de teleurstellende box office resultaten van Solo: A Star Wars story die de Star Wars-franchise zijn immuniteit tegenover flops deed verliezen. De focus moet nu liggen op Star Wars IX die onder de loep wordt genomen door regisseur J.J. Abrams & ook de nieuwe trilogie door The Last Jedi-regisseur Rian Johnson staat nog steeds op de planning. Ook wordt er niet geraakt aan het creatieve werk van Game of Thrones-bedenkers David Benioff & D.B. Weiss die eveneens aan een eigen trilogie bezig zijn. Disney moet tot nu toe niet klagen, want het verdiende al een slordige 4 miljard dollar aan de nieuwe franchisefilms.