Thor Ragnarok recensie

Thor Ragnarok recensieThor: Ragnarok **

Regie: Taika Waititi (The Inbetweeners, Boy, Hunt for the Wilderpeople)

Met Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Tessa Thompson, Karl Urban, Anthony Hopkins, Jeff Goldblum,…

Speeltijd: 130′

Ga kijken als je het Marvel-universum wilt blijven volgen, basically.

Het verhaal: Als Odin naar het Walhalla gaat, barst er een strijd los om de troon van Asgard tussen Thor & Hela, de godin van de dood.

Thor Ragnarok recensie

Ons verdict: Het hele Marvel-gebeuren weet ons toch iedere keer wat te entertainen als je denkt aan films zoals Spider-Man: Homecoming, Guardians of the Galaxy vol. 2, Doctor Strange, Ant-Man, maar zelden zien we een echte klassiekers. De Captain America-films zijn zowat het beste wat de franchise gebracht heeft, maar aan het ander spectrum staat het teleurstellende Thor. De originele film wist ons nog enigszins te behagen, maar Thor: The Dark World was gewoon te complex en vreselijk traag. Spijtig genoeg moeten we zeggen dat Thor: Ragnarok ondanks de wereldwijde interesse niet veel nieuws brengt…

Thor Ragnarok recensie

Wat gaat er mis? Zowat alles (buiten het liedje Immigrant Song van Led Zeppelin dan). De structuur van de film zit niet goed waardoor je al snel moet vechten met de zandmannetjes. De vormgeving zit af en toe goed, maar het contrast tussen de regenboogkleuren en het goud vergoten Asgard werkt net zo storend als het kijken naar een My Little Pony-film. Bovendien wil Thor: Ragnarok iets teveel Guardians of the Galaxy zijn wat Thor: Ragnarok een roemloze kopie maakt van het intergalactische heldenteam. Het enige lichtpunt in Thor: Ragnarok zijn de scènes waarin de Hulk zich mag uitleven in zijn ‘Planet Hulk’-verhaallijn en bepaalde actiescènes tussen Thor & Hela kunnen nog door de beugel. Maar ook in de actiescènes stuttert de Marvel-motor en dat is net waar we zo verrast van zijn bij MoviePulp.be. Tot slot zijn de zogezegd grappige dialogen zo melig dat we bijna moesten janken.

Kortom, de Thor-franchise was altijd het lelijke eendje in de franchise en dat is ook deze keer met Thor: Ragnarok niet anders.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter