MoviePulp

Thor: The Dark World review

Thor: The Dark World posterThor: The Dark World **

Regie:

Met , , , , , , , , , ,…

Speeltijd:

Ga kijken als je hield van andere Marvel producties zoals Iron Man 3 en The Avengers.

Het verhaal: 2 jaar na het incident in New York brengt het lot Jane Foster en Thor terug bij elkaar. Deze keer wordt Jane overgenomen door een vreemde materie die zo krachtig is dat het zelfs de goden van Asgard angst inboezemt omdat diens origine onbekend is…

De Dark Elves van Malekith in Thor: The Dark WorldOns verdict: De eerste film van Marvel “Phase 2” Universe Iron Man 3 mag dan in Amerika tot hiertoe de meeste succesvolle film van het jaar zijn, de film wist de MoviePulp redactie niet echt te bekoren. Sterker, erosie komt aan de oppervlakte. Het verhaal wordt nieuw leven ingeblazen na The Avengers, maar krijgt weinig tractie. Thor: The Dark World zet de trend voort. Het spook van de comic book industrie komt op de voorgrond: de films worden zo complex opgebouwd dat enkel zware fans die in de Marvel Universe thuis zijn de films begrijpen. Verder is de film verwarrend, moeilijk te volgen, bevat het teveel science fiction en de CGI stoot je eerder weg van het scherm in plaats van je op te nemen zoals Gravity. Enkel de cast met aan kop en Londen als locatie maken de film draaglijk.

Kortom, Thor: The Dark World is for heavy fans only. Bekijk Sif in actie, Christopher Eccleston als Malekith en de eerste ontmoeting tussen Jane Foster en Thor:

Over de blogger:

Founder van MoviePulp.be. Science fiction fan met een honger naar de ideale balans tussen structuur en opbouw in films

7 commentaren

Deel mee aan de conversatie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.