Franchise: Wonder Woman 1984

Titel: Wonder Woman 1984

Regie: Patty Jenkins (Wonder Woman)

Met Gal Gadot, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen

Synopsis: Diana Prince raakt in conflict met de Sovjet Unie tijdens de Koude Oorlog in de jaren 80 en treft een vijand met de naam Cheetah.

Wonder Woman 1984 recensie op iTunes

Nieuwe Wonder Woman 1984 posterWonder Woman 1984 ****

Regie: Patty Jenkins (Wonder Woman, Star Wars Rogue Squadron)

Met Gal Gadot, Kristen Wiig , Chris Pine, Pedro Pascal, Robin Wright, Connie Nielsen, Doutzen Kroes,

Speeltijd: 141′

Ga kijken als je hield van andere DC Comics-films zoals Wonder Woman & Zack Snyder’s Justice League.

Lees verder Wonder Woman 1984 recensie op iTunes

WEDSTRIJD: Win Wonder Woman 1984 op DVD & Blu-Ray + goodies

Comic book-liefhebbers, MoviePulpers, het zijn mooie dagen voor ons. Na de Snyder Cut van Justice League komt Wonder Woman 1984 eindelijk op VOD, DVD & Blu-Ray in België vanaf 31 maart 2021 (VOD) & 7 april 2021 (DVD & Blu-Ray). Ter gelegenheid van de Home Entertainment-lancering van de 2de Wonder Woman-film geven we DVDs, Blu-Rays & nog wat goodies zoals sleutelhangers & knuffels weg dankzij onze vrienden van Warner Bros. Entertainment. Benieuwd hoe je kan winnen? Word dan gratis lid van de MoviePulp.be-community om kans te maken op een Blu-Ray/DVD/Goodies van Wonder Woman 1984!

Sorry, je moet ingelogd zijn om deze content te lezen. Wordt een deel van de MoviePulp.be-community en krijg toegang tot exclusieve wedstrijden, Rated R content en meer!

Registreer gratis hier... Indien niet mogelijk, stuur een e-mail naar info@moviepulp.be voor hulp & support!

Een deel van de MoviePulp.be-community worden impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Benieuwd wat we doen met jouw data? Meer informatie vind je hier:
https://www.moviepulp.be/profiel
 


Wonder Woman 1984 komt vanaf 31 maart 2021 op VOD in België

MoviePulpers, het geduld van de fans wordt eindelijk beloond door DC Comics! Na Justice League door Zack Snyder komt ook Wonder Woman 1984 naar VOD in België deze maand. In de grensverleggende superheldinnenfilm uit 2017 is daar nu eindelijk Wonder Woman 1984 waarin we opnieuw kunnen bewonderen hoe Diana Prince als Wonder Woman de wereld probeert te redden. Reis terug in de tijd naar de jaren 80 waar de superheldin wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en oog in oog komt te staan met de levensgevaarlijke ‘Cheetah’ en de geflopte zakenman Max Lord.

Lees verder Wonder Woman 1984 komt vanaf 31 maart 2021 op VOD in België