Meer over Wonder Woman 1984 (film of serie)

Titel: Wonder Woman 1984

Regie: Patty Jenkins (Wonder Woman)

Met Gal Gadot, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen

Synopsis: Diana Prince raakt in conflict met de Sovjet Unie tijdens de Koude Oorlog in de jaren 80 en treft een vijand met de naam Cheetah.

De officiële Wonder Woman 1984 trailer is hier dankzij CCXP

De officiële Wonder Woman 1984 trailer is hier dankzij CCXP

DC Film stapt uit San Diego Comic-Con dit jaar om promotie te maken voor de nieuwste Wonder Woman & andere DC Comics-films. Dat was handig voor Comic Con Experience in São Paulo, Brazilië (of kortweg CCXP) die het primeur krijgt om de nieuwste Wonder Woman trailer te promoten. Met regisseuse Patty Jenkins & hoofdactrice Gal Gadot ontbreekt het de film niet aan mojo, maar nieuwe namen zoals Kristen Wiig (Downsizing, Verschrikkelijke Ikke 3) als Cheetah & Pedro Pascal (Narcos, The Mandalorian, Triple Frontier, The Equalizer 2, Game of Thrones S4) als Maxwell Lord zetten de vele fans van DC Comics nog meer aan het gillen. Ook Chris Pine, Robin Wright & Connie Nielsen zullen opnieuw de revu doen. Wordt verwacht vanaf 3 juni 2019, geniet van de officiële Wonder Woman 1984 trailer dankzij CCXP met Gal Gadot.

Lees verder De officiële Wonder Woman 1984 trailer is hier dankzij CCXP

Gal Gadot op nieuwe Wonder Woman 1984 poster

Nieuwe foto van Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Lees verder Nieuwe foto van Gal Gadot in Wonder Woman 1984

Pedro Pascal in Wonder Woman 2

Pedro Pascal in Wonder Woman 2

Opnieuw leuk casting nieuws voor Wonder Woman 2: Nadat Kristen Wiig gecast werd als Cheetah is ook bekend geraakt dat Pedro Pascal een rol zal opnemen in Wonder Woman 2. Dat meldt Variety. Pedro Pascal is gekend voor zijn smaakmakende rollen in Game of Thrones S4, Kingsman: The Golden Circle & Narcos S1/S2. Welke rol hij zal vertolken, is nog niet duidelijk maar hij zou wel een significante rol in de DC Comics-film spelen naast de mooie Gal Gadot. Welke rol zal hij opnemen in de Wonder Woman-wereld? Heb jij een idee?

Lees verder Pedro Pascal in Wonder Woman 2