Een vroege Wonder Woman 1984 recensie

Nieuwe Wonder Woman 1984 posterWonder Woman 1984 *

Regie: Patty Jenkins (Wonder Woman, Star Wars Rogue Squadron)

Met Gal Gadot, Kristen Wiig , Chris Pine, Pedro Pascal, Robin Wright, Connie Nielsen, Doutzen Kroes,

Speeltijd: 141′

Ga kijken als je hield van het vorige Wonder Woman, tiens.

Het verhaal: We maken een sprong naar de jaren ’80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover 2 geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord & The Cheetah.

Een vroege Wonder Woman 1984 recensie

Ons verdict: Ja, MoviePulpers, je leest het goed. HBO Max heeft dan misschien plannen om volgend jaar ergens in Europa te lanceren (dus misschien midden 2022 voor België?), maar daar zijn we nu veel mee. Zeker als je weet dat bioscopen in de hele Benelux gesloten zijn om het langverwachte 2de deel van de Wonder Woman-franchise te zien en waarschijnlijk voor de komende maand(en) niet zullen openen vanwege de coronacrisis. Het voelt als een deja-vu, toen Disney Plus niet beschikbaar was voor België tot en met september dit jaar. België wordt in heel deze coronacrisis volledig links gelaten door Hollywood. Disney liet ons in de steek bij golf 1, Warner laat ons vallen in golf 2. Onthou dat goed, filmvrienden!

Een vroege Wonder Woman 1984 recensie

Wat kunnen we doen als die hard DC Comics-fan om de blockbuster van het moment te bekijken? Klopt, we kunnen het illegaal downloaden zoals zowat iedereen in de jaren 2000 en waarschijnlijk opnieuw vanaf 2020. Een VPN aanschaffen en een Amerikaan lastig vallen vanaf 25 december? Nee, sorry, tot dat niveau laten we ons bij MoviePulp.be niet verlagen. Wij gaan gewoon lekker klagen, zeuren & protesteren samen met de andere Belgen & Nederlanders die ontgoocheld zijn, want anno 2020 is het onaanvaardbaar voor een conglomeraat (en de enige die iets of wat tegen de hegemonie van Disney opkan) zoals WarnerMedia om zijn unieke content niet wereldwijd aan te bieden. Telenet doet het al jaren voor ze met HBO, en heeft nu Streamz. Waarom niet investeren in dat partnership? Apple kan het, Netflix is gewoon Netflix en Amazon volgt van tijd tot tijd zijn concurrent voor zijn strafste content hoewel die de talen nog steeds niet duidelijk in orde krijgt. Iemand moet dringend dat land wat aarderijkskunde leren. Het is een triestige evolutie, jongens. Zijn er oplossingen? Jazeker. Ik denk dat er oplossingen zijn en dat Warner Bros. absoluut ondanks de grote coronacrisis zijn efforts à la Tenet verzilverd kon zien door HBO Max tijdelijk te voorzien voor deze Wonder Woman 1984-release. Bovendien heeft Warner een voortreffelijk team in België die perfect weet hoe het content op de Belgische markt moet brengen. Het voormalige Fox-team die verhuisde naar Warner België was jaar en dag marktleider in België, dus had hier verstandig mee om gegaan. Gaat deze fake recensie effectief een verschil maken? Nee. Dat weten we ook. Tenzij jullie net zoals ons zowat alle nieuwe content van HBO Max op Rotten Tomatos, IMDb & Metacritic een dikke vette nul geven.  En aan mijn concullega’s, join me om te tonen wat de kracht van de media nog is in tijden van Google & Facebook. Misschien schieten ze dan wakker in New York.

Kortom, F*** U, Warner Bros. Not cool! Give us Belgians HBO Max, Warner+ or whatever to watch Wonder Woman 1984, NOW!!! Of toch de mogelijkheid om de content op een digitale manier tegen een meerprijs te bekijken.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter