Star Trek Beyond op iTunes review

Star Wars Beyond posterStar Trek Beyond ****

Regie: Justin Lin (Fast Five)

Met Chris Pine, Zachary Quinto, Idris Elba, Zoe Saldana, Sofia Boutella, Simon Pegg, Anton Yelchin, John Cho,…

Speeltijd: 122′

Ga kijken als je hield van de vorige Star Trek-films met een vleugje Fast & Furious.

Het verhaal: De USS Enterprise met Captain James T. Kirk & Commander Spock gaat op zoek naar een nieuwe deel in de ruimte en komt in contact met een machtige vijand die tegen alles wat de Federatie voor staat ingaat.

Star Trek Beyond, nu te huur op iTunes, binnenkort op DVD & Blu-Ray

Ons verdict: De trekkies onder ons zullen al wel gehoord hebben dat er een nieuwe Star Trek-serie op Netflix België komt Star Trek: Discovery door CBS met de Aziatische actrice Michelle Yeoh. Maar iedereen vergeet door de Star Wars Rogue One-gekte dat er afgelopen zomer een nieuwe Star Trek-film in de bioscopen is verschenen. Spijtig genoeg bracht Star Trek Beyond maar amper 0,6 miljoen euro jaaromzet op en keken vele mensen de blockbuster niet in de bioscoop. Vandaar de snelle release op iTunes, veronderstellen we…

Goede zaak, want deze Star Trek Beyond is een dikke aanrader en één van onze favorieten van het mager filmjaar 2016. Mooie prestaties van Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin & John Cho wisselen zich af met nieuwkomers Idris Elba & Sofia Boutella in een verhaal dat uitermate beter is dan zijn voorganger. Het niveau van de eerste prequel wordt weliswaar niet gehaald, maar het Fast & Furious-gehalte van regisseur Justin Lin maakt deze film bijzonder entertainend.

Kortom, geef deze Star Trek Beyond een kans om iTunes. Je gaat het jezelf niet beklagen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter