Tag Archives: streamingdiensten

Starzplay-series zoals The Stand krijgen onderdak bij TV Vlaanderen

Starzplay-series zoals The Stand krijgen onderdak bij TV Vlaanderen

MoviePulpers, TV Vlaanderen was wat afwezig met zijn reis in het streaminglandschap, maar dat is verleden tijd. De Vlaamse satelliet-speler breidt zijn aanbod nl. uit met STARZPLAY Originals. Samen met de Canal+ series & STARZPLAY vormt TV Vlaanderen een rijke toevoeging op de gevestigde markt met voornamelijk Europese kwaliteitsseries & -films, zoals The Spanish Princess, Emmy®-genomineerde serie Normal People, de voor Golden-Globe® genomineerde komedie Ramy van komiek Ramy Youssef, komische dramaserie The Great met in de hoofdrol Elle Fanning & Nicholas Hoult, en The Act, de anthologiereeks met Academy Award®-winnaars Patricia Arquette & Joey King. Verder is er ook nog Gangs of London, Power, The Stand & We Are Who We Are.

Continue reading Starzplay-series zoals The Stand krijgen onderdak bij TV Vlaanderen

Bijna helft van de Belgen haalden een betalende streamingdienst in huis tijdens coronacrisis

Streamingdiensten deden het de voorbije jaren bijzonder goed volgens de cijfers van verschillende streamingspelers zoals VRT, VTM Go & meer. Maar dit wordt nu ook bevestigd door de Digimeter van imec. Ruim 46% van de Belgen haalde in 2020.een betalende streamingdienst in huis zoals Netflix, Streamz, Disney Plus, Prime Video of Apple TV Plus.

Continue reading Bijna helft van de Belgen haalden een betalende streamingdienst in huis tijdens coronacrisis

Sssttt, word nog snel klant bij Disney Plus België en bespaar tot 22%

Hey MoviePulpers, we hebben nieuws voor jullie streamers. Wisten jullie dat jullie 22% kunnen besparen op een Disney Plus België ondanks de nieuwe lancering van Star met nieuwe arsenaal aan films & series? Het zit zo, als je abonnee wordt voor 23 februari 2021, dan rekent Disney Plus je de oude prijs van 6,99 euro of 69,99 euro per jaar aan en niet de nieuwe. De nieuwe prijs van 8.99 euro per maand of 89,99 euro per jaar gaat pas in gang vanaf 23 februari 2021. Ben je al abonnee van Disney Plus België? Goed zo, je geniet nog voor de komende 6 maanden aan het oude tarief zonder dat je daarvoor aan content moet inboeten. Wil je klant worden bij Disney Plus België? Ga dan naar hun officiële website via deze link!

Last but not least: SBS lanceert streamingdienst GoPlay

OK, MoviePulpers, de titel is een beetje plagerig bedoeld, want technisch gezien was Telenet, het moederbedrijf van SBS, één van de eerste streamingdiensten op de Vlaamse markt. Maar SBS hinkelde wat achter, maar die tijden zijn voorbij met GoPlay.be, de nieuwe streamingwebsite van Vier, Vijf & Zes die sinds 2021 voor de gelegenheid worden omgetoverd tot Play 4, Play 5, Play 6 & het nieuwe TV-kanaal voor vrouwen Play 7.

Continue reading Last but not least: SBS lanceert streamingdienst GoPlay

HBO Max groeit tot 37,7 miljoen gebruikers dankzij Wonder Woman 1984

Voor ons Belgen mag het misschien een frustrerend gegeven zijn, maar HBO Max lijkt eindelijk tractie te krijgen over de plas. De streamingdienst van WarnerMedia heeft dankzij de lancering van Wonder Woman 1984 op HBO Max een stevige boost gekregen van 8 miljoen gebruikers tegenover september 2021. Daarbij zijn vooral een heel deel gebruikers veel actiever op de streamingdienst (17,17 miljoen gebruikers gebruikte HBO Max intensief tijdens de eindejaarsperiode). Samen met HBO heeft het een userbase van 41,5 miljoen gebruikers in de Verenigde Staten alleen.

Continue reading HBO Max groeit tot 37,7 miljoen gebruikers dankzij Wonder Woman 1984

Deze nieuwe films & series mag je vanaf eind februari 2021 via Star verwachten op Disney Plus België

In België maken we ons op voor de lancering van Star, een nieuwe KNT-label binnen de populaire streamingdienst van Disney Plus België. Dit wordt gelanceerd vanaf 23 februari 2021 zoals we onlangs aankondigde. Het is de bedoeling om onder deze label nog meer content te brengen van onder meer het gewezen 20 Century Studios, Fox & andere internationale filmstudio’s zoals ABC, Hulu, Freeform & FX. De meest opvallendste namen zijn klassieke televisieseries zoals Alias, Lost, Desperate Housewives, 24, Prison Break, Grey’s Anatomy, X-Files, Scandal en meer, maar ook KNT-films zoals Die Hard, Deadpool, Commando, Braveheart, Kingsman & de Planet of the Apes-films.

Continue reading Deze nieuwe films & series mag je vanaf eind februari 2021 via Star verwachten op Disney Plus België

Dit waren de populairste series op streamingdiensten in 2020

MoviePulpers, lijstjes genoeg deze tijd van het jaar. Streamz & Netflix toonde ons reeds met trots de meest populaire titels op hun streamingdienst, maar de MoviePulp.be-redactie brengt regelmatig verslag uit week per week over wat de Belg ligt te streamen. Wij brachten voor 2020 alles samen dankzij het team van Parrot Analytics. Hierbij de populairste internationale series op streamingdiensten zoals Netflix, Disney Plus, Streamz en meer! 

Continue reading Dit waren de populairste series op streamingdiensten in 2020

Dit waren de populairste titels op Streamz in 2020

Beste MoviePulpers, zoals jullie weten, proberen we iedere week jullie zoveel mogelijk een idee te geven van wat de meest gestreamde content is van het moment. Spijtig genoeg weten via Parrot Analytics niet hoe lokale titels het op Streamz doen. Maar toch zijn de mensen bij Telenet/DPG Media zo lief om ons wat statistieken te sturen van 2020. Dit is de top 10 op Streamz in 2020:

Continue reading Dit waren de populairste titels op Streamz in 2020

Star lanceert op 23 februari 2021 op Disney Plus België

Zoals reeds aangekondigd op onze blog en voorspelt een lange tijd terug, werd bekendgemaakt tijdens de Investor Day 2020 dat Disney een nieuwe label gaat lanceren binnen zijn populaire streamingdienst. Star zal de content van FX, Hulu- & andere KNT-content van 20st Century Studios  bundelen  vanaf 23 februari 2021 op Disney Plus België (registreren kan via deze link). Ook zal de prijs lichtjes stijgen.

Continue reading Star lanceert op 23 februari 2021 op Disney Plus België

Disney Plus lanceert Star vanaf februari 2021 voor KNT-content, ook in Europa

The Walt Disney Company heeft een manier gevonden om Rated R content of KNT-films van het voormalige 21th Century Fox te integreren in zijn streamingdienst. Ze lanceren met andere woorden franchises zoals Die Hard, Alien, Deadpool, Kingsman & Lost, onder een andere label genaamd Star. Ook FX-series zoals Snowfall, de nieuwe Alien-serie door Noah Hawley & Atlanta zal onder deze paraplu vallen. Deze zal voor Europa geïntegreerd worden in een logo naast Star Wars, Marvel, Pixar & National Geographic. Als gevolg zal Disney Plus wel duurder worden in Europa. Je zal 8,99 euro per maand moeten betalen.

Continue reading Disney Plus lanceert Star vanaf februari 2021 voor KNT-content, ook in Europa

UITGETEST: De nieuwe Disney Plus-app voor België

UITGETEST: De nieuwe Disney Plus-app voor België

Veel frustratie heeft het onze redactie het voorbije jaar bezorgd, maar goed, genoeg geklaagd. Disney Plus is eindelijk in ons klein Belgenlandje en dat betekent dat we eindelijk onze vrije mening kunnen geven over de gloednieuwe applicatie van Disney Plus dat door onze Noorderburen is gecreëerd in samenspraak met het hoofdkwartier in Burbank, Californië.

Continue reading UITGETEST: De nieuwe Disney Plus-app voor België

Hier is het dan: Disney Plus België met graffiti en al!

UITGETEST: De nieuwe Disney Plus-app voor België

Yeah! Hoera! Woehoe! Disney Plus is eindelijk beschikbaar in België en de mensen van Disney België vieren dit op een opmerkelijke manier. In het licht van Matthias Schoenaerts viert Disney+ zijn Belgische lancering nl. met street art van 5 gerenommeerde street artists in 5 Belgische steden: een mural, een nationaal street art parcours als het ware.

Continue reading Hier is het dan: Disney Plus België met graffiti en al!