MoviePulp

Alle posts over de film netflix op MoviePulp and other fiction • 8 miljard dollar voor content, wordt het niet wat veel Netflix?

  8 miljard dollar voor content, wordt het niet wat veel Netflix?

  De bibliotheek van Netflix is momenteel al immens, maar volgend jaar zal Netflix zijn 100 miljoen gebruikers nog meer plezier doen door 8 miljard dollar te investeren in zijn content. De films worden van 8 naar 80 gebracht met The Irishman als lijsttrekker voor 2018 en ook series blijven in stroomversnelling online komen (sowieso zo’n 30-tal Anime-series). Waarom? Is dit echt nodig, Netflix? Is er geen overaanbod?

  Lees verder…


  Meer over


 • Netflix gaat 1,75 miljard dollar investeren in Europa

  In het mediacenter van Netflix was vandaag opmerkelijk nieuws te lezen. De Amerikaanse streaming-gigant gaat maar liefst 1,75 miljard dollar investeren in zijn Europese activiteiten! Dit zou goed zijn voor 400 extra Europese jobs en zeker 2 nieuwe Netflix Original-series van Europese bodem in 2017. Het hoofdkwartier van Netflix is in Europa geleden te Amsterdam waar ze momenteel met zo’n 175 mensen zijn en zullen groeien naar 400 tegen 2018.

  Lees verder…


  Meer over


 • Five Came Back Netflix trailer

  Het ‘originele’ aanbod op Netflix België was de laatste maanden redelijk teleurstellend. Santa Clara Diet bleek een sof. En hoe minder er over Ultimate Beastmaster gezegd wordt, hoe beter. Daar lijkt de komende tijd toch verandering in te komen. Designated Survivor keert terug op 15 maart en ook Iron Fist mag zijn vuisten laten gelden vanaf 17 maart. Het meest kijkt ondergetekende toch uit naar Five Came Back (release: 31 maart). Deze veelbelovende documentaire reeks neemt de invloed van Hollywood op WOII (en vice versa) onder de loep. Geregisseerd door Laurent Bouzereau (de maker van zowat alle oprecht sterke making of docu’s van de voorbije 20 jaar, red.) en met medewerking van onder meer Steven Spielberg, Francis Ford Coppola, Guillermo del Toro, Paul Greengrass en Lawrence Kasdan. Five Came Back kan niet anders dan een ijzersterke documentaire opleveren. Verplichte kost voor iedere rechtgeaarde filmliefhebber. Bekijk hieronder alvast de trailer van Five Came Back.

  Lees verder…