Franchise: netflix

Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2023

Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2023

Hello Hallo, filmjaar 2023! Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe lijst aan must-watch films op internationale streamingdienst Netflix. Ook dit jaar heeft Netflix iets voor elke filmliefhebber, voor elke mood en voor wereldwijd vermaak. Denk aan films van bekende makers en met zeer geliefde filmsterren, maar ook met nieuwe gezichten, nieuwe epische verhalen & vervolgen op de grote Netflix-favorieten . Je kan de exacte releasedata terugvinden op onze Streamingaanbod België-pagina zoals altijd, maar onderaan kan je een lijst terugvinden van een groot deel van Netflix-films die in 2023 verwacht worden op de streamingdienst.

Lees verder Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2023

Dit zijn de grootste series op Netflix (2022)

Dit zijn de grootste series op Netflix (2022)

2022 betekende weliswaar veel verandering voor Netflix op het vlak van series met Stranger Things S4 & Wednesday die Squid Game vervoegen met meer dan 1 miljard uren kijkplezier op de internationale streamingdienst! Bekijk onder de 15 meest gestreamde Netflix-series vanaf 2022 per uur binnen de eerste 28 dagen.

Lees verder Dit zijn de grootste series op Netflix (2022)


Dit zijn de 20 meest bekeken Netflix-films (2022)

The Last Mercenary Netflix recensie

MoviePulpers, het leek er niet echt op dat de cijfers van Netflix veel beter konden gezien de coronacrisis, maar toch is er wat verandering in de brouwerij dankzij nieuwe titels zoals Glass Onion, Gray Man & Adam Project. Check out de top 20 meest bekeken Netflix-films in 2022 per uur in de laatste 28 dagen.

Lees verder Dit zijn de 20 meest bekeken Netflix-films (2022)

Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2022

Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2022

Filmjaar 2022 is al goed onderweg en de klassieke filmstudio’s kwamen al op de proppen met hun bioscoopfilms, maar nu heeft ook Netflix zijn slate aan films voor 2022 vrijgegeven. Elke vrijdag filmavond wordt elke dag filmavond met een indrukwekkend overzicht aan films. Bij Netflix is er variatie genoeg: of je nu zin hebt om te lachen, huilen, schreeuwen of juichen, voor elke stemming zullen zin 2022 door elke week nieuwe films met een sterrencast.

Lees verder Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2022

Dit zijn de 10 meest bekeken Netflix-films (winter 2021)

Netflix heeft inmiddels zijn methode aangepast om zijn grootste successen op stream te indiceren. Ze gaan over van aantal gebruikers naar aantal gestreamde uren binnen de eerste maand. Het heeft iets minder impact op de groei die Netflix heeft met zijn aantal gebruikers wereldwijd en toont iets beter hoe verslavend hun content wel is. Het mag geen verrassing zijn dat er 3 grote nieuwe Netflix-films uit 2021 de top 10 sieren, maar nu hebben we een geüpdate lijst. Check it out!

Lees verder Dit zijn de 10 meest bekeken Netflix-films (winter 2021)


Dit zijn de grootste series op Netflix (winter 2021)

Netflix heeft inmiddels zijn methode aangepast om zijn grootste successen op stream te indiceren. Ze gaan over van aantal gebruikers naar aantal gestreamde uren binnen de eerste maand. Het heeft iets minder impact op de groei die Netflix heeft met zijn aantal gebruikers wereldwijd en toont iets beter hoe verslavend hun content wel is. Het mag geen verrassing zijn dat er 4 grote nieuwe Netflix-series uit 2021 de top 10 sieren waaronder Squid Game, You, Maid & Ginny & Georgia, maar nu hebben we een geüpdate lijst. Check it out!

Lees verder Dit zijn de grootste series op Netflix (winter 2021)

2,65% van de wereldvolking heeft nu een Netflix-account

2,65% van de wereldvolking heeft nu een Netflix-account

Het mag geen verrassing zijn, maar Netflix heeft goed geboerd tijdens de coronacrisis, want het heeft recent zijn kwartaalcijfers vrijgegeven van Q4 2020 en het is gegroeid tot maar liefst 203,7 miljoen gebruikers. Dat betekent dat zowat 2,65% van de wereldbevolking een account heeft op Netflix. Het heeft ook een operationale omzet gescoord van 6,64 miljard dollar in Q4 2020, dus dat betekent dat het voor één van de eerste keren in de geschiedenis serieus winst maakt. Aan dit tempo zou het volgens Netflix zijn schuld tegen het einde van 2021 kunnen wegwerken. Dank u, corona!

Lees verder 2,65% van de wereldvolking heeft nu een Netflix-account

Dit zijn de 10 meest bekeken Netflix-films (zomer 2020)


Streamingdiensten hebben inmiddels de cinema in een houtgreep dankzij de huidige pandemie, maar als de concurrentie met vage topposities begint te zwaaien, dan is Netflix er als de kippen bij om eindelijk cijfers vrij te geven. Scott Stuber, hoofd van de Netflix film divisie, heeft na het nieuws van Apple TV Plus over Greyhound eindelijk officiële cijfers vrijgegeven van zijn Original films. Oude bekenden zoals Extraction, Bird Box & 6 Underground zijn niet zo verrassend, gezien deze al vermeld werden tijdens kwartaalcijfers maar de volledige top 10 wel. Check it out!

Lees verder Dit zijn de 10 meest bekeken Netflix-films (zomer 2020)


8 miljard dollar voor content, wordt het niet wat veel Netflix?

8 miljard dollar voor content, wordt het niet wat veel Netflix?

De bibliotheek van Netflix is momenteel al immens, maar volgend jaar zal Netflix zijn 100 miljoen gebruikers nog meer plezier doen door 8 miljard dollar te investeren in zijn content. De films worden van 8 naar 80 gebracht met The Irishman als lijsttrekker voor 2018 en ook series blijven in stroomversnelling online komen (sowieso zo’n 30-tal Anime-series). Waarom? Is dit echt nodig, Netflix? Is er geen overaanbod?

Lees verder 8 miljard dollar voor content, wordt het niet wat veel Netflix?


Netflix gaat 1,75 miljard dollar investeren in Europa

In het mediacenter van Netflix was vandaag opmerkelijk nieuws te lezen. De Amerikaanse streaming-gigant gaat maar liefst 1,75 miljard dollar investeren in zijn Europese activiteiten! Dit zou goed zijn voor 400 extra Europese jobs en zeker 2 nieuwe Netflix Original-series van Europese bodem in 2017. Het hoofdkwartier van Netflix is in Europa geleden te Amsterdam waar ze momenteel met zo’n 175 mensen zijn en zullen groeien naar 400 tegen 2018.

Lees verder Netflix gaat 1,75 miljard dollar investeren in Europa