Tag Archives: The Batman


The Batman trailer met Robert Pattinson

Dit weekend staat volledig in het teken van alles rond DC Comics en dat betekent dat ook The Batman aan de beurt is. Regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes, Cloverfield) krijgt een mooie cast om zijn neo noir verhaal rond detective Bruce Wayne in Year Two tot leven te brengen: Robert Pattinson (Tenet, Twilight) als Batman, Zoe Kravitz (Big Little Lies) als Catwoman, Colin Farrell (Fantastic Beasts, The Gentlemen) als Penguin, Paul Dano (Okja, 12 Years a Slave) als Riddler, Andy Serkis (Black Panther, Venom 2, Mowgli) als Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright (Westworld, Casino Royale) als Commissioner Gordon, en John Turturro (Gloria Bell, Transformers: Revenge of the Fallen) als Carmine Falcone & Peter Sarsgaard (Jackie, Black Mass, Jarhead) als Gotham City’s District Attorney Gil Colson. Geniet van Robert Pattinson in The Batman trailer!

Continue reading The Batman trailer met Robert Pattinson



Zoe Kravitz wordt Catwoman voor Matt Reeves’ The Batman, rest van de cast ook aangekondigd

Zoe Kravitz Big Little Lies S2

Big Little Lies-ster Zoe Kravitz (dochter van zanger Lenny Kravitz) gekend uit o.m. Mad Max: Fury Road & Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald wordt de nieuwe Catwoman voor Matt Reeves’ The Batman. Zij neemt plaats naast Robert Pattinson die de hoofdrol op zich neemt. Ze wordt de inmiddels 4de Catwoman voor DC Film met Michelle Pfeiffer, Halle Berry & Anne Hathaway die haar voorgingen. Ze zou de strijd hebben gewonnen van Zazie Beetz, Ana de Armas, Ella Balinska & Eiza Gonzalez.

Continue reading Zoe Kravitz wordt Catwoman voor Matt Reeves’ The Batman, rest van de cast ook aangekondigd

Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman

Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman

Variety rapporteert dat er na Ben Affleck eindelijk een nieuwe Batman is gevonden in Robert Pattinson. Er was even twijfel na de vele reacties op het internet, maar Warner Media bevestigt nu de aanstelling van Pattinson tegenover Nicolas Hault die op het allerlaatste nog in de running was. De acteur gekend van High Life, Remember Me, Water for Elephants & de Twilight-saga zal voor het eerst te zien zijn in Matt Reeves The Batman. Hij wordt op 33-jarige leeftijd de jongste Batman aller tijde voor DC Comics na namen zoals Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale, Ben Affleck & de originele Batman Adam West.
Continue reading Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman


Matt Reeves neemt de fakkel over van Ben Affleck

Matt Reeves wordt de nieuwe regisseur van The Batman

Niet Ben Affleck gaat Zack Snyder van de ondergang redden… Affleck was het stikbeu om continue te horen hoe het ging over The Batman in plaats van andere films waaraan hij werkte. Bovendien zag Ben Affleck algauw in dat het combineren van de rol als Batman in zoveel DC Comics-films een onmogelijke opdracht was. Warner Bros. heeft nu niemand minder dan Matt Reeves geselecteerd om de productie te leiden. Goed nieuws, want Matt Reeves komt uit de stal van J.J. Abrams met zijn regisseerwerk in Cloverfield en recente heeft hij met de nieuwe Planet of the Apes-films aangetoond dat hij heel wat in zijn mars heeft. The Batman komt naar alle waarschijnlijkheid in 2019 met een script van Geoff Johns en heeft Ben Affleck (Batman), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Joe Manganiello (Deathstroke), J.K. Simmons (Commissioner Gordon) & misschien Jared Leto (The Joker) als bevestigde castnamen.