Adverteren

MoviePulp 2020 logo
MoviePulp and other fiction startte in 2007 onder leiding van Kenneth Peeters & Dax Vercauteren dankzij de hulp van Joris Roebben. De populaire filmblog in Vlaanderen telt zo’n 50.000 tot 75.000 bezoekers per maand die geïnteresseerd zijn in entertainment van alle vorm: blockbusters, onafhankelijke films, Vlaamse & Franse films, televisiereeksen door Netflix, HBO, Disney, Fox, FX, The CW, maar ook lokale content op o.m. VRT Max & VTM Go. Zolang het maar goed is! Het publiek is overwegend meer mannelijk (60% mannen vs. 40% vrouwen) en spreekt vooral mensen aan tussen de 18 & 44 jaar (75% van het publiek op MoviePulp.be).

MoviePulp and other fiction ligt onder regie van SymDroid Services die koos om de publiek van deze populaire filmblog beschikbaar te maken via zogenaamde programmatic tools:

  • Via de SSP van Adform is het mogelijk om verschillende formaten in te kopen op MoviePulp.be: Leaderboard (728×90), Wide Skyscraper (160×600) & Medium Rectangle (300×250), maar ook High Impact-formaten zoals de Halfpage Ad (300×600) & de Billboard (970×250). Mobile formaten zoals 320×100, 320×50 & 300×50 worden ook aangeboden.
  • Prioriteit kan er gegeven worden aan adverteerders die wensen de eerste impressie van MoviePulp.be te winnen via zogenaamde Private Marketplaces (deal IDs) of Programmatic Guaranteed. Wederom worden de tools van Adform hiervoor gebruikt.

Niet enkel programmatic tools zorgen voor inkomsten, we hebben ook:

  • CPA-samenwerkingen met affiliate platformen (Tradedoubler, TradeTracker, Daisycon)
  • Sponsordeals met partners in de filmindustrie (Voorbeeld van Full Impact Desktop / Mobile)
  • Creatieve oplossingen op weekbasis (Voorbeeld van Split-format), gelieve hiervoor contact op te nemen met ons via creative@symdroid.eu

Vanwege het mogelijk maken van deze mogelijkheden zullen users cookies krijgen van onze partners:

CPM-campagnes:

  • Adform (track.adform.net / adx.adform.net / dmp.adform.net / xd.adform.net / adform.com)

CPA-campagnes:

Voor alle duidelijkheid, wij maken geen gebruik meer van Google tools vanwege hun dominantie op de markt, maar er kan wel via programmatic tools waaronder deze van Google ingekocht worden op Adform SSP.

Via de links bovenaan verwijzen we graag naar de partijen en hoe zij werken. MoviePulp.be tracht zijn publiek zoveel mogelijk te beschermen van spam, fraude & bedriegende reclame. Indien niet het geval, mag je altijd contact op nemen met onze redactie.

De volgende tools worden gebruikt om de website te optimaliseren

Er wordt tevens op een anonieme manier 1st party data vergaard wanneer je surft op MoviePulp.be, een deel van de community wordt, acties doet op de site, commentaren achterlaat of deelneemt aan wedstrijden. We verstaan bij MoviePulp.be dat je mogelijk bezorgd zou zijn over jouw privacy online. Wil je graag weten welke data we beschikbaar hebben en data verwijderen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Zoals reeds gesteld denken wij in de naam van de user om één zo goed mogelijke user experience te brengen en dat verzekeren we jullie iedere dag. Het beheren van uw privacy online kan ook nog steeds gebeuren door EDAA (European Interactive Digital Advertising Alliance) via YourOnlineChoices.com.

de populairste filmblog van Vlaanderen

Well Hello There! + / Stranger!