Franchise: Daredevil

OPINIE: Nekt Disney de Netflix-streamer?

OPINIE: Nekt Disney de Netflix-streamer

Het zwaard van Damocles is gevallen over de populaire streamingdienst Netflix met de aankondiging dat Netflix geen nieuw serie zal maken over populaire Daredevil. Netflix stelde meer en meer zijn eisen aan Marvel Studios (bvb. 10 afleveringen per seizoen aanleveren ipv 13 afleveringen) en dat heeft zich ontaard van een volledige decontinuïteit van het Defenders-universum dat Netflix opstartte. Luke Cage, Iron Fist & Daredevil komen niet meer terug, The Punisher wordt nog afgewerkt en over Jessica Jones heerst nog onduidelijkheid. Verwacht weliswaar geen mirakel, want de plannen van Disney om een streamingdienst op te starten en misschien Fox & Hulu in zijn aanbod op te nemen, geven duidelijk de richting aan waar Disney met Marvel, Star Wars & andere franchises naartoe wil gaan op zijn nieuwe streamingdienst. Wie is de dupe? Juist, niet de technologie- of mediaconglomeraten, maar de gebruiker. De hedendaagse Netflix-gebruiker blijft dan nog over met een A Christmas Prince 2 om zijn weekend door te brengen, terwijl wij maar moeten wachten op die Disney-streamingdienst of die naar België komt. Bedankt, idioten!

Lees verder OPINIE: Nekt Disney de Netflix-streamer?


Daredevil S3 recensie op Netflix België

Daredevil S3 recensie op Netflix BelgiëDaredevil S3 ****

Bedenker: Drew Goddard (Bad Times at the El Royale)

Met Charlie Cox, Vincent d’Orofio, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Amy Rutberg, Jay Ali, Peter McRobbie, Joanne Whalley, Stephen Rider,…

Speeltijd: 13 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Jessica Jones S2, Iron Fist S2 & de andere Daredevil-seizoenen.

Lees verder Daredevil S3 recensie op Netflix België


Officiële trailer van Daredevil S3

Officiële trailer van Daredevil S3

De volwaardige trailer van het 3de seizoen van Daredevil is los op het net! We zien eindelijk waar het in het verhaal naartoe gaat met Vincent d’Onofrio die terugkomt als Kingpin en Bullseye (Wilson Bethel) die zichzelf gaat voordoen als Daredevil (Charlie Cox) om zijn goede naam te schaden. Ook castleden zoals Deborah Ann Woll & Elden Henson zijn opnieuw van de partij! Schrijf alvast 19 oktober 2018 op om klaar te staan voor het binge-watchen. Enjoy!

Lees verder Officiële trailer van Daredevil S3


Wat te streamen vanaf oktober 2018?

Wat te streamen vanaf oktober 2018?

De herfstbladeren weten nog niet goed of ze moeten vallen of niet, maar één ding is zeker: slechter weer is in aantocht. En op zulke dagen is het genieten van een beetje streamen een zaligheid. Maar wat te streamen vanaf oktober 2018? Voor de maand gaat onze aandacht vooral naar het aanbod van de internationale streamingpartijen met Daredevil S3, The Man in the High Castle S3, Apostle & The Affair S4.

Lees verder Wat te streamen vanaf oktober 2018?Krijgen we eindelijk Bullseye te zien in nieuwe DareDevil S3?

Krijgen we eindelijk Bullseye te zien in nieuwe DareDevil S3?

Er gaan geruchten de ronde op het internet dat niemand minder dan Wilson Bethel (The Astronaut Wives Club, Hart of Dixie) gecast is om de nieuwe Bullseye te worden in het opkomende Marvel-seizoen van DareDevil op Netflix België. Wilson Bethel is officieel gecast als Steve om exact te zijn, maar volgens onofficiële bronnen zou de FBI-agent zich in de serie op een gegeven moment als Bullseye voordoen. Bullseye is geen onbekende in de Marvelstrip, gezien hij de grootste vijand is van DareDevil en de krachten heeft (zoals Hawkeye in zekere zin) om zijn doel nooit te missen.

Lees verder Krijgen we eindelijk Bullseye te zien in nieuwe DareDevil S3?

Marvel Entertainment CCO Joe Quesada tweet concept art van DareDevil S3, Jessica Jones S2 & Iron Fist S2

Lees verder Marvel Entertainment CCO Joe Quesada tweet concept art van DareDevil S3, Jessica Jones S2 & Iron Fist S2