X-Men: Days of Future Past review

X-Men: Days of Future PastX-Men: Days of Future Past ****

Regie: Bryan Singer (X-Men, Valkyrie, The Usual Suspects)

Met Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Halle Berry, Nicholas Hoult, Ellen Page, Patrick Stewart, Ian McKellen,…

Speeltijd: 131′

Ga kijken als je hield van X-Men: First Class en andere films uit de X-Men universe.

Het verhaal: De oorlog tussen mutanten en mensen loopt in de toekomst uit de hand nadat Sentinels door de mens worden ingezet om ze uit te roeien. Als laatste poging om de oorlog te winnen, sturen Professor Charles Xavier en Magneto Wolverine naar het verleden om Mystique te beletten om de maker van de Sentinels Bolivar Trask te vermoorden.

Jennifer Lawrence in X-Men: Days of Future Past

Ons verdict: De originele regisseur van X-Men Bryan Singer komt terug voor een nieuwe reboot van de X-Men universe na X2 en heeft er duidelijk zin in (zie deze featurette). Samen met screenwriter Simon Kinberg (Sherlock Holmes, Jumper) zorgt hij voor een intellectueel verhaal zonder al teveel complexiteit. X-Men: Days of Future Past geeft het grote publiek de actie en special effects dat het wil, maar ook de comic bookfans het verhaal en de wereld waar ze naar zoeken. De uitgebreide cast met de oude (Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen) en nieuwe (Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy) garde ontgoochelt niet. Tegendeel, de film profiteert van de Oscar-kwaliteiten van o.m. Michael Fassbender & Jennifer Lawrence. X-Men: Days of Future Past kan je een volwaardige X-Men film noemen met een straf einde die je laat hunkeren naar meer. We kijken nu al uit naar X-Men: Apocalypse met meer Mass Destruction than ever volgens de regisseur Bryan Singer. Je krijgt een glips van de nieuwe bad guy Apocalypse te zien als je tot de end credits blijft kijken.

Kortom, X-Men: Days of Future Past is weer een schot in de roos voor 20th Century Fox. Geniet onderaan van de Power Pieces van Colossus, Bishop, Ice Man en Charles Xavier:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

7 gedachten op “X-Men: Days of Future Past review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter