Franchise: X-Men Days of Future Past

Eerste clips uit X-Men: Days of Future Past Blu-Ray: The Rogue Cut

Eerste clips uit X-Men: Days of Future Past Blu-Ray: The Rogue Cut

Het doorsnee gepeupel zal totaal niet weten waarover dit gaat, maar de fanboys weten wel beter! Regisseur Bryan Singer heeft voor X-Men: Days of Future Past heel wat scènes uit de bioscoopversie gehaald. Nu komt hij met een Rogue Cut versie, genaamd naar verwijderde (eind)scènes waarin het personage Rogue een beduidende rol betekende. Net voor Comic-Con teaset 20th Century Fox de eerste clips uit X-Men: Days of Future Past Blu-Ray: The Rogue Cut met buiten een bewuste scène met Rogue & Billy o.m. een liefdesscène tussen Beast & Mystique. Enjoy MoviePulpers!
Lees verder Eerste clips uit X-Men: Days of Future Past Blu-Ray: The Rogue Cut

Box Office België update (2014 week 21)

X-Men: Days of Future Past - nummer 1 film wereldwijd

De kogel is door de kerk! X-Men: Days of Future Past werd ook door het Belgische publiek hartelijk onthaald met een nummer 1 positie de voorbije week aan de Box Office België. Met een resultaat van 741,554 euro behaalt hij het beste resultaat van het jaar voor The Wolf of Wall Street en stoot het Godzilla van zijn troon de voorbije week. The Other Woman legde weer een stevige prestatie neer, want nieuwkomers Deux jours, une nuit en Grace of Monaco behaalde nog niet de helft van de omzet van The Other Woman. 20th Century Fox doet dus gouden zaken aan de Belgische box office.Veronique De Kock interviewt de X-Men cast

X-Men: Days of Future Past

De nieuwste X-Men: Days of Future Past is records aan het breken over de plas met het 5de beste openingsweekend ooit op Memorial Day. Het is nog even wachten tot de resultaten van België, maar dat X-Men: Days of Future Past aan top staat, zou geen verbazing mogen zijn. Maar denken jullie dat hij het succes van The Wolf of Wall Street of The Amazing Spider-Man 2 zal overtreffen dit jaar? 20th Century Fox investeert heel veel in deze film en de marketing machine is aan het rollen. In België hebben ze de mooie Veronique De Kock naar New York overgebracht om een interview met James McAvoy, Michael Fassbender, Peter Dinklage en Hugh Jackman te regelen. Het resultaat zie je op de volgende pagina.
Lees verder Veronique De Kock interviewt de X-Men cast

X-Men: Days of Future Past review

X-Men: Days of Future PastX-Men: Days of Future Past ****

Regie: Bryan Singer (X-Men, Valkyrie, The Usual Suspects)

Met Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Halle Berry, Nicholas Hoult, Ellen Page, Patrick Stewart, Ian McKellen,…

Speeltijd: 131′

Ga kijken als je hield van X-Men: First Class en andere films uit de X-Men universe.

Lees verder X-Men: Days of Future Past review
Nieuwe preview van X-Men: Days of Future Past door Entertainment Weekly

Entertainment Weekly cover met X-Men: Days of Future PastEntertainment Weekly kreeg de primeur om nieuwe footage van X-Men: Days of Future Past vrij te geven. Op hun website is er een video beschikbaar die je onderaan kan bekijken. Op de cover kon je eveneens een aantal bekende gezichten uit de film zoals Michael Fassbender, Jennifer Lawrence en Hugh Jackman terugvinden. Enjoy!

Lees verder Nieuwe preview van X-Men: Days of Future Past door Entertainment Weekly