The Other Woman review

the-other-woman-posterThe Other Woman ***

Regie: (The Notebook, Alpha Dog, John Q)

Met , , , , , ,…

Speeltijd: 109′

Ga kijken als je hield van We’re The Millers en Bad Teacher.

Het verhaal: Carly (Cameron Diaz) is een oudere vrijgezel die het na lang zoeken goed getroffen heeft met Mark. Op een dag heeft Carly het gevoel dat er iets niet klopt en ze gaat langs zijn huis in Connecticut waar Mark’s vrouw Kate (Leslie Mann) de deur opent. Carly wimpelt haar af, maar Kate beslist om Carly op te zoeken in New York en uit te zoeken waarom zij langs haar huis kwam…

Cameron Diaz,  Leslie Mann en Kate Upton in The Other Woman

Ons verdict: Cameron Diaz mag misschien wel ouder worden, maar haar succesformule à la There’s Something About Mary blijft goed scoren aan de box office. Om een film niet volledig rond haar te laten draaien, worden meer en meer komische castleden toegevoegd om haar te ondersteunen. In The Other Woman is dit Leslie Mann die schittert als de stereotype mama die haar gezin niet wil verliezen en Kate Upton die de boobs & ass van Diaz heeft een paar jaar terug. Resultaat is een feel good movie waarin de vrouwen het weer maar eens over drama en bedriegende mannen kunnen hebben. Een ideale mix om te gaan kijken met alle vriendinnen onder elkaar en daarna een cocktail te gaan drinken in een leuke bar.

Als je The Other Woman iets meer ‘kritisch’ onder de loep neemt, kunnen we zeggen dat dit niet een van de meesterwerken is van regisseur , gekend van o.m. The Notebook, Alpha Dog en John Q. The Other Woman mag dan wel een voortreffelijke cast hebben, maar het tempo van de film hapert een beetje: verschilende scenes staan teveel op zich, waardoor je een beetje in slaap valt na de 3de keer dat een scene zich terug moet opbouwen. Bijna 2 uur voor een chickflick is misschien ook wel iets teveel van het goede, niet?

Kortom, The Other Woman is een vrouwending dat gaat en staat door de cast. Bekijk onderaan de clips Married Guys: It’s OK, Beach Stakeout (met een sexy Kate Upton in actie) & Sister Wives en zie het trio Cameron Diaz, Leslie Mann & Kate Upton in actie:

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter