Netflix logo animation

Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2023

Een overzicht van alle Netflix-films die je mag verwachten in 2023

Hello Hallo, filmjaar 2023! Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe lijst aan must-watch films op internationale streamingdienst Netflix. Ook dit jaar heeft Netflix iets voor elke filmliefhebber, voor elke mood en voor wereldwijd vermaak. Denk aan films van bekende makers en met zeer geliefde filmsterren, maar ook met nieuwe gezichten, nieuwe epische verhalen & vervolgen op de grote Netflix-favorieten . Je kan de exacte releasedata terugvinden op onze Streamingaanbod België-pagina zoals altijd, maar onderaan kan je een lijst terugvinden van een groot deel van Netflix-films die in 2023 verwacht worden op de streamingdienst.

Netflix licht alvast een tipje van de sluier op met 16 must-watch films van 2023, waaronder The Mother, een thriller met onder meer Jennifer Lopez, Joseph Fiennes en Gael García Bernal, Zack Snyder’s Rebel Moon en Pain Hustlers, een drama met Emily Blunt en Chris Evans. Daarnaast verschijnen dit jaar ook een aantal nieuwe films van Nederlandse en Belgische bodem. Verwacht wordt de psychologische thriller Noise met Ward Kerremans & Sallie Harmsen, Oei, ik groei! met rollen voor onder meer Louis Talpe, Yolanthe Cabau en Katja Schuurman, Happy Endinghet regiedebuut van ‘New Voices Script Contest’ winnaar Joosje Duk, en een nieuwe Shady El-Hamus film.

Let op: deze lijst bevat niet ALLE filmtitels van 2023. Zoals altijd is er nog een reeks onaangekondigde films en hebben we nog een aantal verrassingen in petto.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.