In productie: Belgisch-Nederlandse Netflix-film Noise met Ward Kerremans

In productie Belgisch-Nederlandse Netflix-film Noise met Ward Kerremans

Ja, MoviePulpers, de dag is aangekomen dat we een nieuwe Belgische film op Netflix krijgen, ook al is het ‘maar’ een co-productie met onze Noorderburen. De opnames van Netflix’ nieuwe psychologische thriller Noise zijn immers vandaag gestart. De Belgisch-Nederlandse film is geschreven door Robin Kerremans & Hasse Steenssens onder regie van Steffen Geypens (Hold Back, Silent Campine) met Ward Kerremans (Grond, Glad IJs, Billie vs Benjamin) & Sallie Harmsen ( De Heineken Ontvoering, Blade Runner 2049, The Echte Leven) in de hoofdrollen naast Johan Leysen (Het Vonnis, The American, De Smaak van De Keyser) & Jesse Mensah (ANNE+ De Film) als castleden.

Hoofdrolspeler Ward Kerremans aan het woord:

“Door de creatieve en fijne samenwerking met het artistieke team, Caviar en Netflix, ligt er nu een geweldig script voor een psychologische thriller. Ik heb er heel veel vertrouwen in en ben door het bijzondere script gegrepen. Mijn karakter Matt ontdekt een groot geheim over zijn dementerende vader terwijl er in zijn eigen leven ook veel speelt. Dit gegeven zorgt ervoor dat ik de rol op een unieke manier kan benaderen, Matt is een zeer boeiend en uitdagend personage. Ik kijk er erg naar uit om het verhaal van Noise te verfilmen met dit geweldige team.”

Janey van Ierland, Director Content Acquisitions bij Netflix:

“Toen ik het script voor Noise las, was ik meteen verkocht. We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Caviar en kunnen niet wachten tot onze leden deze spannende film op Netflix kunnen zien.”

SYNOPSIS: We volgen het leven van Matt, een succesvolle influencer die recentelijk vader is geworden van Julius. Wanneer Matt met zijn gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij een aantal duistere familiegeheimen. Hij begint een onderzoek, dat als gevolg meer familiedrama’s ontrafelt dan verwacht. De vrouw van Matt, Liv, maakt zich ernstige zorgen en doet er alles aan om Matt niet te verliezen. Is ze nog op tijd…?

Noise is een productie van Caviar en wordt vanaf 2023 op Netflix verwacht.

Foto met dank aan © Nattida-Jayne Kanyachalao

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.