Tag Archives: Euphoria

Euphoria Christmas special wordt verwacht op 6 december 2020 op Streamz

Het 2de seizoen van Euphoria is in volle ontwikkeling, maar zoals je weet, zorgt de coronacrisis voor een stevige vertraging op verschillende content wereldwijd. Dat is ook niet anders voor de succesvolle reeks van HBO, in België beschikbaar op Streamz. Om fans toch warm te houden, hebben de makers nu een Christmas special klaar (of moeten we zeggen, Sinterklaas special?) met 2 speciale in-between-seasons afleveringen die vanaf 6 december 2020 op Streamz & Streamz+ te zien zullen zijn. De exclusieve afleveringen laten zien hoe de hoofdpersonages uit Euphoria omgaan met de huidige pandemie. 

Lees verder Euphoria Christmas special wordt verwacht op 6 december 2020 op Streamz

Euphoria TV-recensie op Film Festival Oostende

Euphoria tv-recensie op het Film Festival van OostendeEuphoria *** 1/2

Bedenker: Sam Levinson (Assassination Nation, The Wizard of Lies) / Producer: Aubrey Drake Graham

Met Zendaya, Eric Dane, Sydney Sweeney, Storm Reid, Hunter Schafer, Maude Apatow, Angus Cloud, Barbie Ferreira, Hannah Nordberg,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van 13 Reasons Why & Requiem for a Dream.

Lees verder Euphoria TV-recensie op Film Festival Oostende

HBO’s Euphoria op het Filmfestival van Oostende 2019

HBO's Euphoria op het Filmfestival van Oostende

Op zaterdag 7 september 2019 komt niet alleen Monica Bellucci naar het Filmfestival van Oostende, televisie- en filmexperte Britt Valkenborghs zal een panel houden rond de HBO-serie Euphoria met Zendaya (Spider-Man Far from Home) in de hoofdrol. De 2 eerste afleveringen van de nieuwe tienerreeks zullen ook te zien zijn in de bioscoopzalen van Kinepolis Oostende.

Lees verder HBO’s Euphoria op het Filmfestival van Oostende 2019

HBO’s Euphoria teaser met Zendraya

Veel tienerdrama in de eerste teaser van nieuwe HBO-serie Euphoria. Van Home Box Office door door Sam Levinson (Assassination Nation, Wizard of Lies) met Zendraya (Spider-Man: Far from Home, The Greatest Showman), Aude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith & Sydney Sweeney. Midden juni 2019 op Telenet Play (More) & YUGO.

Lees verder HBO’s Euphoria teaser met Zendraya