The White Lotus HBO recensie op Streamz

The White Lotus HBO recensie op StreamzThe White Lotus ** 1/2

Bedenker: Mike White (The One and Only Ivan, Pitch Perfect 3, The Emoji Movie)

Met Jake Lacy, Alexandra Daddario, Sydney Sweeney, Steve Zahn, Jennifer Coolidge, Murray Bartlett, Amber Abara, Brittany O’Grady, Jolene Purdy,…

Speeltijd: 6 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van Bloodline.

Het verhaal: Welkom bij de White Lotus in Hawaii, een tropisch resort die de het komen en gaan van verschillende gasten & medewerkers gedurende een week volgt.

De cast van The White Lotus HBO recensie op Streamz

Ons verdict: Met de reputatie van HBO snappen we niet dat HBO Max geen groter succes is geworden. De topper in termen van pay-TV moet nu de duimen laten voor Disney Plus, terwijl het nog altijd straffe content maakt zoals Game of Thrones, Euphoria, Mare of Easttown, The Undoing, His Dark Materials & meer. Spijtig genoeg gaat het nieuwe White Lotus daar weinig aan veranderen.

Ondanks ervaren namen zoals Alexandra Daddario, Sydney Sweeney, Steve Zahn, Jennifer Coolidge & Jake Lacy gaat The White Lotus slecht van start. De murder mystery komt te kort aan bod (en komt te weinig aan bod daarna) en het sarcasme moet de kijker vanaf de eerste minuten intrigeren. En daar doet de cast niet wat het moet, buiten nieuwkomer & Aussie Murray Bartlett gerekend. Hij is de enige die een iets of wat noemenswaardige prestatie neerlegt. Oh, de cinematografie is wel een geslaagd element in The White Lotus, maar het weegt niet op tegen alle andere teleurstellingen. Bedenker Mike White naait tot slot de boel te weinig bij elkaar waardoor The White Lotus al snel langdradig wordt ondanks zijn 6 afleveringen van een uur.

Kortom, The White Lotus is een sociale satire over de hedendaagse maatschappij vol boomers & millenials. Wij konden er weliswaar niet mee lachen, dus ontsnapt het aan zijn doel?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter