Wonder Woman VOD recensie

Wonder Woman VOD recensieWonder Woman ****

Regie: Patty Jenkins (The Killing, Monster)

Met Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Elena Anaya, Danny Huston, Doutzen Kroes, Saïd Taghmaoui, David Thewlis, Lilly Aspell,…

Speeltijd: 141′

Ga kijken als je hield van Captain America: The First Avenger.

Het verhaal: Wanneer een Amerikaanse WOI-piloot ineenstort op het eiland Themyscira en vertelt van de oorlog der werelden, beslist Diana, de prinses van de Amazonen, van huis heen te gaan en Ares in de ogen te zien.

Gal Gadot schittert in Wonder Woman

Ons verdict: James Cameron mag misschien niet in de ban zijn van Wonder Woman, zowat de hele wereld is dat wel. Gal Gadot, het nieuwe vrouwelijke rolmodel die schittert in deze Wonder Woman door regisseuse Patty Jenkins, heeft de Westerse wereld in haar greep en DC Comics wordt beloond om voor het eerst een vrouwelijke superheldin een podium te geven. Wonder Woman mag dan misschien horen tot de betere superheldenfilm en DC wederom een sterk individueel figuur geven (wat ons zorgen baart over Justice League), als we kritisch kijken naar de cinematografie en het verhaal is het meer van hetzelfde in het genre. Maar baanbrekende keuzes moeten beloond worden en dat doen we bij MoviePulp.be ook. Wonder Woman is een absolute aanrader en moet een deel uitmaken van de digitale filmcollectie.

Kortom, Wonder Woman bevestigt vrouwen over de hele wereld in hun waarde met haar commercieel verhaal en Justice League moet wel heel straf uit de hoek komen om deze Wonder Woman van de troon te stoten.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter