Emily Ratajkowski te sexy voor regisseurs?

Emily Ratajkowski te sexy voor regisseurs?

In een interview met Harper’s Bazaar Australië klaagt Instagram-model Emily Ratajkowski dat ze te sexy is voor heel wat regisseurs in Hollywood. Heel wat crewleden in Hollywood willen haar niet casten vanwege haar grote borsten. Onvoorstelbaar! Zeker als je weet dat heel wat meer modellen in blockbusters worden opgenomen zoals Doutzen Kroes in Wonder Woman en Charlotte McKinney in het recente Baywatch. Maar te zwijgen welke invloed zij heeft op social media met meer dan 13 miljoen volgers. De 26-jarige Emily Ratajkowski was al te zien in de clip Blurred Lines van Robin Thicke, T.I. & Pharrell Williams en ze kreeg ook een gastrol in Gone Girl & Entourage, maar daar blijft het een beetje bij. Voor welke blockbuster zou jij Emily Ratajkowski casten?

Zelf zegt ze als grote feministe & activiste:

It’s like an anti-woman thing, that people don’t want to work with me because my boobs are too big. What’s wrong with boobs? They’re a beautiful feminine thing that needs to be celebrated. Like, who cares? They are great big, they are great small. Why should that be an issue?

 

Losjes vertaald:

Borsten zijn een prachtig vrouwelijk lichaamsdeel dat we moeten vieren. Ze zijn geweldig als ze groot zijn, ze zijn geweldig als ze klein zijn. Waarom zou dat een probleem moeten zijn?

 

Voor de liefhebbers die graag willen oordelen of de borsten van Emily Ratajkowski effectief te groot zijn, kijk even naar deze naaktfoto’s van Emily Ratajkowski:

Emily Ratajkowski champagne

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.