Franchise: House of Cards

De laatste House of Cards recensie op Netflix België

House of Cards S6 posterHouse of Cards ** 1/2

Bedenker: Beau Willimon (Ides of March)

Met Robin Wright, Michael Kelly, Diane Lane, Campbell Scott, Cody Fern, Derek Cecil, Jayne Atkinson,  Patricia Clarkson, Greg Kinnear, Constance Zimmer, Boris McGiver,…

Speeltijd: 8 afleveringen / 1 uur per aflevering

Ga kijken als je hield van de vorige afleveringen van House of Cards zonder Kevin Spacey.

Lees verder De laatste House of Cards recensie op Netflix België

Wat te streamen vanaf november 2018?

Wat te streamen vanaf november 2018?

Heerlijk, die herfstvakantie, maar ook na de vakantie blijft het streamingaanbod groeien. Netflix zendt het 6de seizoen van House of Cards uit, terwijl Amazon Prime Video Homecoming S1 met Julia Roberts programmeert als tegenoffensief. Met films zoals Outlaw King & The Ballad of Buster Scruggs krijgen we ook een beetje de laatste festivalsfeer op het kleine doek te zien. Hierbij onze aanraders op stream voor de maand november 2018!

Lees verder Wat te streamen vanaf november 2018?


House of Cards S6 trailer met Robin Wright

House of Cards S6 trailer met Robin Wright

Het roer is omgegooid bij Netflix met Robin Wright (Blade Runner 2049, Wonder Woman) die als sleutelfiguur House of Cards gaat trekken en ook zal beëindigen met dit laatste 6de seizoen. Nieuwe namen zoals Diane Lane (Batman vs. Superman, Mark Felt, Justice League), Greg Kinnear & Cody Fern geven House of Cards S6 nog de laatste duw tot succes met Michael Kelly (Taboo S1), Jayne Atkinson, Patricia Clarkson (Sharp Objects), Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott & Boris McGiver die terugkeren voor de allerlaatste keer. De eerste volwaardige House of Cards S6 trailer met Robin Wright kan je onderaan bekijken om een glimpse te krijgen van hoe ze het personage van Frank Underwood door Kevin Spacey uit dit laatste seizoen hebben geknipt. Alstublieft! En vergeet niet 2 november 2018 te noteren als release date van House of Cards S6.

Lees verder House of Cards S6 trailer met Robin Wright


Happy Independence Day van de nieuwe president Claire Underwood

Happy Independence Day

A message from the President of the United States.

Geplaatst door House of Cards op Woensdag 4 juli 2018


Samenwerking tussen Kevin Spacey & Netflix is voorbij

Samenwerking tussen Kevin Spacey & Netflix is voorbij

Netflix stopt per direct met samenwerken met Kevin Spacey. De House of Cards-ster ligt al weken zwaar onder vuur wegens seksuele intimiteiten. Voor Netflix is de maat vol nadat gisteren bekend werd dat Kevin Spacey meermaals openlijk crewleden van MRC op de House of Cards-set lastig viel. Ook de afgewerkte film over het leven van schrijver Gore Vidal komt er niet meer, aldus Netflix. Hoe het nu verder moet met House of Cards is een groot mysterie, want Spacey vertolkte één van de hoofdpersonages Frank Underwood.


UPDATE: Netflix stopt met House of Cards na S6, Kevin Spacey in nauwe schoentjes

Netflix stopt met House of Cards na S6, Kevin Spacey in nauwe schoentjes

Het 6de seizoen van House of Cards wordt het laatste. Dat laat Netflix weten aan Variety. Het nieuws is opmerkelijk, omdat de leading man Kevin Spacey net in opspraak komt vanwege seksuele intimidatie van een minderjarige.

Lees verder UPDATE: Netflix stopt met House of Cards na S6, Kevin Spacey in nauwe schoentjes
Nieuw op Netflix België (mei 2017)

Nieuw op Netflix België (mei 2017)

Het ziet er naar uit dat mei een topmaandje gaat worden op Netflix België! We krijgen aan het einde van de maand immers het nieuwe seizoen van House of Cards te zien en het einde van Bloodline wordt eveneens aan het einde van de maand met spijt in ons hart ingezet. De commerciële toon wordt weliswaar niet verlaten met maar liefst 3 Pirates of the Caribbean-films die naar Netflix komen in mei, maar dat gaan we jullie niet aanraden. Hier zijn onze Netflix-aanraders voor de maand mei: The Wolf of Wall Street, War Machine, Bloodline & House of Cards S5.

Lees verder Nieuw op Netflix België (mei 2017)