Nieuw op Netflix België (mei 2017)

Nieuw op Netflix België (mei 2017)

Het ziet er naar uit dat mei een topmaandje gaat worden op Netflix België! We krijgen aan het einde van de maand immers het nieuwe seizoen van House of Cards te zien en het einde van Bloodline wordt eveneens aan het einde van de maand met spijt in ons hart ingezet. De commerciële toon wordt weliswaar niet verlaten met maar liefst 3 Pirates of the Caribbean-films die naar Netflix komen in mei, maar dat gaan we jullie niet aanraden. Hier zijn onze Netflix-aanraders voor de maand mei: The Wolf of Wall Street, War Machine, Bloodline & House of Cards S5.

BLOODLINE S3

Bloodline logo van Netflix

In ons ogen één van de beste originele series die Netflix op gang trok: Bloodline. Het lanceerde de carrières van o.m. Ben Mendelsohn & Linda Cardellini en heeft zijn succes vooral te danken aan het keiharde werk van Kyle Chandler. Dit 3de seizoen wordt meteen het einde, dus verwacht een ontknoping van jewelste op 26 mei 2017.

HOUSE OF CARDS S5

Frank & Clair Underwood in House of Cards S5

Het paradepaardje van Netflix is terug met zijn 5de seizoen. House of Cards heeft in onze ogen heel wat in te halen tegenover pakweg een Tyrant, maar we moeten toegeven dat het in zijn genre één van de pioneers is. We zijn benieuwd wat Frank & Claire Underwood nu uit hun mouwen gaan schudden en we zijn benieuwd of de serie vol met Trump-verwijzingen gaat zitten. We hopen van wel! Programmeren vanaf 30 mei op Netflix België.

THE WOLF OF WALL STREET

We geven jullie toch al een filmpje mee waar jullie tijdens de maand mei op kunnen rekenen: The Wolf of Wall Street. De filmklassieker van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio & Margot Robbie is sinds midden april te streamen op Netflix België en ook al vinden we dat je deze filmklassieker in huis moet hebben, even streamen kan nooit kwaad. Gedaan met dat geïllegaal download, streamen die handel!

WAR MACHINE

Brad Pitt in War Machine

Brad Pitt werd gestrikt door Netflix België en zijn film War Machine zal deze maand te zien zijn in de Netflix-bibliotheek. We zijn benieuwd of deze Netflix-film het niveau van Beasts of No Nation kan overstijgen, want Sand Castle loste spijtig genoeg de verwachtingen niet in. We hebben alle vertrouwen in Brad Pitt om Netflix tot een hoger niveau te brengen! Noteer 26 mei op Netflix België!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter