The Wolf of Wall Street Blu-Ray review

the wolf of wall street posterThe Wolf of Wall Street *****

Regie: Martin Scorsese (The Departed, Shutter Island)

Met Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Rob Reiner,…

Speelduur: 180′

Ga kijken als je hield van Goodfellas en Wall Street.

Het verhaal: The Wolf of Wall Street vertelt het verhaal van Jordan Belfort op Wall Street in de jaren ’80 die een uitzinnig, corrupt, gek en out-of-controle leventje leidt met alle gevolgen vandien…

Margot Robbie & Leonardo Dicaprio in The Wolf of Wall StreetOns verdict: The Wolf of Wall Street is zonder twijfel de film van het voorjaar 2014. Ongekroond door de Oscars behaalde de film door één van de beste regisseur aller tijde Martin Scorsese wel het beste resultaat aan de Belgische box office. We krijgen een legendarische Leonardo DiCaprio, een verrukkelijke Margot Robbie en merkwaardige Jonah Hill te zien in The Wolf of Wall Street. Stuk voor stuk iconische acteerprestaties en dan vergeten we nog de gastrol van Matthew McConaughey die met zijn representatie van Mark Hanna het publiek deed schaterlachen. The Wolf of Wall Street is een gewaagde zet door Paramount Pictures die steeds veel respect heeft gehad voor iconische regisseurs zoals o.m. Hitchcock en is een must have voor iedere filmliefhebber. De Blu-Ray bevat bovendien nog extra’s zoals Running Wild, The Wolf Pack & The Wolf of Wall Street Round Table buiten de meeste fucks in een film ooit.

Kortom, The Wolf of Wall Street moet je in huis halen. Geniet onderaan van een interview met Leonardo DiCaprio op the Ellen show over de legendarische scene waarin Leonardo DiCaprio naar huis kruipt gedrogeerd onder de quaaludes:

4 gedachten op “The Wolf of Wall Street Blu-Ray review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter