Franchise: War Machine

War Machine op Netflix België recensie

War Machine op Netflix België posterWar Machine *** 1/2

Regie: David Michôd (The Rover, Animal Kingdom)

Met Brad Pitt, Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Lakeith Stanfield, Emory Cohen, John Magaro, RJ Cyler, Alan Ruck, Scoot McNairy, Meg Tilly,…

Speeltijd: 120′

Ga kijken als je hield van Jarhead, Zero Dark Thirty & een snufje The Wolf of Wall Street.

Lees verder War Machine op Netflix België recensie


Brad Pitt in War Machine trailers op Netflix België

Brad Pitt in Netflix' War Machine

Brad Pitt weet zich niet uit de schijnwerpers te wurgen het voorbije jaar. Er is zijn vechtscheiding met Angelina Jolie, de geruchten dat hij Cable zou vertolken in Deadpool 2 en nu doet hij er weer een schepje bovenop door in zee te gaan met Netflix. Het oorlogsgenre ligt de populaire streamingdienst wel na The Siege of Jadotville & Beasts of No Nation en met Inglourious Basterds, Allied & Fury heeft Brad Pitt al een aardige reputatie in het genre. De perfecte combo dus! In War Machine vertolkt Brad Pitt hot-shot General Glenn McMahon die de oorlog in Afghanistan moet opruimen naast namen zoals Tilda Swinton (Doctor Strange, A Bigger Splash), Sir Ben Kingsley (Shutter Island, Iron Man 3) & Will Poulter (Maze Runner, The Revenant). Voor de liefhebbers van Jarhead & War Dogs, welcome to the suck en geniet van War Machine trailer met Brad Pitt, 26 mei op Netflix België.

Lees verder Brad Pitt in War Machine trailers op Netflix België

Nieuw op Netflix België (mei 2017)

Nieuw op Netflix België (mei 2017)

Het ziet er naar uit dat mei een topmaandje gaat worden op Netflix België! We krijgen aan het einde van de maand immers het nieuwe seizoen van House of Cards te zien en het einde van Bloodline wordt eveneens aan het einde van de maand met spijt in ons hart ingezet. De commerciële toon wordt weliswaar niet verlaten met maar liefst 3 Pirates of the Caribbean-films die naar Netflix komen in mei, maar dat gaan we jullie niet aanraden. Hier zijn onze Netflix-aanraders voor de maand mei: The Wolf of Wall Street, War Machine, Bloodline & House of Cards S5.

Lees verder Nieuw op Netflix België (mei 2017)